Влад Бумер
Мій шлях — мої правила.
- Реєстрування
- 26 Гру 2023
- Дописи
- 203
- Реакції
- 108
- Бали
- 48
- Вік
- 15
1. Ваш нікнейм: Влад Бумер
2. Нікнейм порушника: На відео
3. Назва клану порушника: Легіон
4. Суть скарги: -
Ми разом із Тімою Бумером їхали до СТО виключно з метою ремонту свого транспортного засобу. Жодного наміру вступати в будь-який конфлікт чи перестрілку в нас не було. Після прибуття на територію СТО ми помітили, як гравець із клану LEGION відкрив вогонь по іншому гравцю. Чи був це державний співробітник, чи звичайний цивільний гравець — значення не має, оскільки сам факт безпідставної стрілянини вже є порушенням правил сервера.
Окрім цього, сама ситуація відбувалася безпосередньо на території СТО, яка є Зеленою Зоною (ЗЗ). Відповідно до правил сервера, будь-які бойові дії, перестрілки чи безпідставне вбивство на території Зеленої Зони заборонені. Тобто гравець із клану LEGION своїми діями допустив DM, а також DM у Зеленій Зоні, що є ще більш серйозним порушенням правил.
Ми не збиралися втручатися в цю ситуацію, оскільки чудово розуміли, що перебуваємо на території Зеленої Зони, де будь-які бойові дії заборонені. Проте після того, як гравець із клану LEGION помітив нас, він без будь-яких причин перевів вогонь уже на нас та почав стріляти по нашому автомобілю й у наш бік. Тобто саме він став ініціатором конфлікту щодо нас.
Щоб не порушувати правила сервера та не вести перестрілку всередині Зеленої Зони, я покинув її межі й лише після цього відкрив вогонь у відповідь. Таким чином, зустрічний вогонь був відкритий вже поза межами ЗЗ, після того як по мені було здійснено напад.
Далі між нами почалася перестрілка. Ми з Тімою Бумером пересувалися навколо території СТО, використовуючи укриття та намагаючись ліквідувати нападника, який першим відкрив по нас вогонь. Увесь цей час гравець із клану LEGION продовжував брати активну участь у перестрілці.
Однак, коли ситуація почала складатися не на його користь, замість того щоб продовжити відігравати RP-ситуацію до кінця, гравець просто вийшов із гри безпосередньо під час активної перестрілки. Тим самим він фактично уникнув наслідків своїх дій та перервав активну RP-ситуацію.
Вважаю, що в діях гравця наявні такі порушення правил сервера:
DM — безпричинне відкриття вогню по іншому гравцю.
DM у Зеленій Зоні (ЗЗ) — ведення бойових дій на території, де це прямо заборонено правилами сервера.
автомобіля та не брали участі в початковому конфлікті.
Ухід від RP (Leave RP) — вихід із гри під час активної перестрілки з метою уникнення її завершення та відповідальності.
Усі перелічені порушення чітко зафіксовані на відеозаписі: видно початок стрілянини на території СТО, відкриття вогню по нас, наш вихід за межі Зеленої Зони для ведення зустрічного бою та подальший вихід гравця з гри під час активної RP-ситуації.
5.Докази порушення. - Докази