Зачинено Порушення\\134747\\50172

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
132
Реакції
27
Бали
31
Нікнейм гравця: \\134747\\50172
Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
Суть скарги: Їхали з корєшом, до дому, перед нами виїхала поліцейська автівка без проблискового маячку, по зустрічній смузі, та створили ДТП, після того як ми врізались в них, автівка робітників НПУ збила свого співробітника, після чого працівники відкрили по нам вогонь, без усяких попереджень! у нас зламався автомобіль, лопнув тросік на тормозі, після того як ми зупинили автівку, ми вирішили поїхати назад, та розібратись в цій Ситуації, вони резко вийшли з своєї робочої автівки, та почали нас заковувати в кайданки, перед цим навіть не придставились хто вони такі, і шо воно таке, прошу провести бесіду з данними робітниками НПУ, я рахую. шо від них було порушення, шо вони розвернулись-виїхали з бардюру, без аваріїного знаку, та спец сигналу, та без проблискових маячків, прошу розібратись в данній ситуації, Дякую!
Докази (скріншот/відео): 2 відео 1
Дата порушення:27.02.2025
Дякую за увагу!

N1NT3NDO

lлля Сьомкін

Ст.Адміністратор | ТВО S.M 02 | Центральна Україна
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
271
Реакції
108
Бали
88
f-Yg51po-1.gif

I3C5wl7.gif

Вітаю, Шановний гравець!
Ознайомившися з вашою скаргою та доказами в ній , можу винести вердикт. Ви врізались в автомобіль працівників після чого почали покидати місце ДТП також хочу зазначити що на відео доказі не чути вас та працівників поліції

Відмовлено, зачинено!.
I3C5wl7.gif

f-Yg51po-1.gif

Відміного настрою та гарної гри на UKRAINE GTA❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі