Розглянуто Порушення!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
1.Нікнейм Адміністратора: Таїсія Сівцова
2.Пишу тіки Сергію Коваленку бо знаю шо ГА-ЗГА отклонят )
3.Особистий Нікнейм : Діма Скрудж
4. Суть скарги : Я взяв нпушніка в стяжки одиграв рп все забрав він визвав адм адм який почав втручатися в рп процес + небачівши всієї ситуації видав варн я все розумію ну небачівши всієї ситуації як можна видать покарання та іще я визвав 3репорта+- до того вона проігнорила всі репорти і саме як вона відкинула гравця мені ще потрібно було відправити іще 1репорт і чекати поки вона мені відповість на репорт!)
5. Докази
1000015641.jpg

6. Дата покарання:20.12.2024
7. Очікую відповіді від Сергія)))

Таїсія Салайда

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2024
Дописи
1,976
Реакції
1,000
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Покарання, Вам було видано за Масові порушення правил викрадення, а саме, Ви, порушили пункти: 4.1 Проводити викрадення можуть гравці, які перебувають у кримінальних організаціях, однак керувати викраденням має гравець старшого складу (лідер, модератор). 4.3. Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають. 4.4. Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках. 4.7. Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом. 4.18. Відігрування будь-яких дій на свою користь та/або ігнорування відігравань інших гравців. 4.30. Ігнорування встановлених сум викупів заручників. 4.32. Привозити викрадених у будь-який інтер'єр.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Адміністратор надав відповідь правильно вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі