Розглянуто Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Лют 2025
Дописи
11
Реакції
15
Бали
8
Вік
26
Нікнейм лідера/заступника: Петро Коваленко
Особистий нікнейм: Элеонора Катаро
Суть скарги: Я стояла за 100-150 метрів від БП та не несла ніякої загрози, після чого по моїй автівці почали вести вогонь, що порушує правило DM Car (прошу запросити відеозапис в даного гравця). Потім підбігли та почався діалог без представлення та без посвідчення, після якого вони порушили свої повноваження стосовно затримання, оскільки зсу не має таких повноважень, як НПУ або СБУ. По причині запису ситуації разом з активністю в грі, данний працівник ввів наклеп про багоність персонажа, хоча це був пінг. Також вони застосували таймер без причини, оскільки від мене спротиву не було, також не було загрози їх життя та здоров'ю.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
Тайм коди:
1) 00:18 - Почався діалог з не відомою людиною у формі (Не представили та не показали посвідчення)
2) 01:49 - Перевищення повноважень
3) 02:18 - ID 58714 вдарив тайзером без вагомої причини ( не було спротиву та загрози для життя або здоров'ю)
4) 04:58 - Наклеп на те що я ніби то багато, хоча з активністю гри в мене ще велася відеозапис ситуації, от чого й був пінг
Дата походження:16.07.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,749
Бали
213
Вітаю.

1. Петро Коваленко (32828) отримає покарання - 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин.
Також, отримає покарання 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 15 хвилин
За ці порушення та за те, що співробітник не представився - заступник отримає дисциплінарне покарання у вигляді догани.

2. Щодо 01.49 - не зрозумів де тут перевищення повноважень. Вас було заковано аби привести до співробітників НПУ (поруч був, але напевно вийшов з гри). Не бачу порушень в цій ситуації. Вас не затримували, а лише привели до співробітників НПУ. Хоча можна було б запропонувати пройти до них самостійно. Щодо цього окремо буде проведена бесіда без винесення покарання.

3. Щодо "наклепу" на 04.58 - на вашому відкаті видно, що ви нічого не робите, тож це лише слова людини, за які працівник отримає покарання (вище зазначено).

4. Гравець (Дима Улановський) 58714 отримає усне попередження за здіяне щодо використання тайзеру без вагомої причини.

5. Элеонора Катаро (48843) отримає покарання: 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 15 хвилин
6.33.4. Заборонено переходити в "AFK" під час проведення RP ситуації / арешту тощо. | Деморган 30 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі