Розглянуто Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Кейт Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Хеккі Овнярд
  3. Суть скарги: Стою на цр торгую никого не трога отошол на 5хв от копта прихожу вижу уже на вокзале написал в репорт хто меня кикнул получаю ответ Вітаю шановний гравець ви стояли афк більше 40сек я все понимаю ну нечого что цр пуста и той человек специально меня ришил отправить на вокзал (фото пустих наметов ниже) а администратор ришил заработать админ коинов если я не ошибаюсь когда пустие намети администратор не имеет права кикать играков с их места хочу извенений от администратора.
  4. Доказ видачі покарання: Докази в администратора как он меня кикнул (фото наметов)
    Снимок экрана (31).png
  5. Дата походження: 28.07.2025

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Вас було відправлено на респавн, бо ви були перешкодою для інших гравців в спробі взяти намет та продавати свої речі.
Протягом хвилини я вас кликала у Voice Chat, але відповіді не було, тому згідно правил - Респавн.

Всі докази надам головній адміністрації!
Очікуйте на їхній вердикт!

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,063
Реакції
846
Бали
253
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Даний Адміністратор кирувався виключно правилами Ukraine GTA а саме: 9.1. Заборонено перебувати в "AFK" більше 3 хвилин, або якщо більшість наметів зайнято. Адміністрація залишає за собою право, звертатись до гравця протягом 30-40 секунд, якщо відповіді не отримано - видається покарання. | Респавн / Кік але даний Адміністратор не догледів що були вільні намети, тому з даним Адміністратором буде проведена розмова.
Приємного дня та гарного відпочинку на Ukraine GTA

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі