Розглянуто Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадім Білий

Отаман
Реєстрування
21 Вер 2024
Дописи
30
Реакції
28
Бали
21
1.Нікнейм гравця:Юсуф Узум,Лео Мурр,Рома Медвідь.Юрій Монтано
2.Особистий нікнейм:Вадім Білий
3.Суть скарги:я був коло лікарні Харкова до мене приїхали дві машини з них вийшли співробітники поліції кажуть що в мене розшук і просять паспорт перед цим не показавши посвідчення докази:Тиць потім я попросив посвідчиння і Майор Юсуф Узум показав посвідчиння почав почав погрожувати ввівши зворотній облік коли інші Рома Медвідьі Лео Мурр почали наводитись на мене без причини докази є в попередньому фрапсі потім коли мене посадили в машину я попросив откат який мені не показали і нічого не відповіли докази: Тиць потім мене привезли до дільниці де перший раз повели щоб визвати адвоката по моєму прохані я потім відмовився мене повили в камеру але потім почали знов водити по дільниці завели знов в ту комнату нік Рома Медвідь і використав щось 1:40 потім вдарили тайзером на 3:00 докази: Тиць
Потім я запитав чому не на службовому автомобілі вони сказали що він зареєстрований я попросив реєстрацію мені відмовили сказали що не зобов'язані докази: Тиць ще нік Лео Мурр такого імені не існує прошу розглянути
4.Докази (скріншот/відео):представив в попередньому розділі
5.Дата порушення:25.08.2025

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши скаргу, виношу наступний вердикт: Розглянуто.

Згідно з Законом України "Про Національну поліцію" поліцейський зобов'язаний показати посвідчення на вимогу громадянина [ч. 7 ст. 10]
7) Поліцейський звертаючись до громадянина зобов’язаний представитись по формі, назвати свою посаду, звання, ім’я та прізвище та якщо громадянин потребує, надати йому для перевірки своє службове посвідчення.
Співробітники ДКР уповноважені на використання особистого транспортного засобу під час виконання службових обов'язків.
Відповідно до
Процесуального Кодексу поліцейські зобов'язані надавати докази лише адвокату або іншим уповноваженим особам.
Вам не відмовляли у реалізації
права на захист (адвоката), ви від нього відмовились самостійно.

Гравець
Рома Медвідь [204666] отримує покарання у вигляді ув'язнення на 20 хвилин за порушення правил державних організацій 2.42.
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин

Гравець
Лео Мурр [184803] отримує покарання у вигляді блокування чату на 60 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA 5.3., 5.8. та ув'язнення на 20 хвилин порушення правил державних організацій 2.42.

2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин
5.8.
"Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Також з працівниками буде
проведена бесіда щодо застосування спеціального засобу "Тайзер" та етичного спілкування з громадянами.

Приємної гри на UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі