Розглянуто Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
238
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко
2. Нікнейм порушника: Артемка Семечка
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Зупинили мене за порушешення правил ПДР, після представлення співробітника потім я запитав в нього який пункт та стаття відповідна до зупинки ТЗ данний працівник це оголосив мені правильну сттатю, потім питаю відповідно до закону КуПап яка відповідна стаття мого адміністративного правопорушення данна осооба почала говорити що вона мені сказала але насправді відповідь від ньго була тільки про *Дозвіл на зупинку ТЗ* Далі починаємо спорити в ітозі данна людина не надала певної статті мого адміністративного правопорушення. Також ще забув оголосити про те як він мене безпіцтавно витягнув без рп відігравання з автівки та почав різко говорити Відкат, відкат але в рп процессу немає не оффтопу не відкату тому все має бути як в реальному житті. Після цього всього я втік від них пішки та біг від них, потім мене давить людина на мотоциклі спеціально щоб мене наздогнали та затримали це все так і вийшло. Потім мене затримав цей самий Артем Семечка та пішки відтягнули мене до ГУ НПУ К, там були також міні заборчики я був в кайднках і він якось їх перестрибав Нон рпшно без відігравань що перекинув через заборчика затриманого цього не зробив. Потім вже як були в допитаній кімнаті я запитав яка стаття законгу ККУ чи КупАп данна осооба сказала те що вона мені вже називала його але коли мене затримали причина затримання не було прозвучене. Також потім надав планшетні статті по перше вони не є правильними по друге, має бути статті відповідного закону якого мені не було прозвучено, потім взяли та посадили в ІТТ. Як ще мене тоді спинили я попросив відео фіксацію мого порушення мені його не надали по рп, тобто зняв відео фіксатор з лобового скла та тому подібне цього не було надано. Прошу данного співпрацівника звільнити за масові порушення НПУ.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тут
6. Дата порушення: 30.12.2025

Тайм-коди, 3:02, 3:08, 3:29, 3:35, 3:40, 3:44, 3:53, 4:27, 5:06, 8:23, 9:37, 10:51, 14:14, 14:23, 14:49, 15:10.

Артемка Семечкa

Youtube - Semechka
Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
445
Реакції
338
Бали
123
Доброго дня!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, пов’язаної з тим, що мене нібито «зупинили за порушення правил ПДР».

Повідомляю, що ви були затримані та притягнуті до відповідальності за такими статтями:
  • 9.9 — загальна сума штрафів перевищила 60 000 гривень;
  • 10.9 — непідкорення законним вимогам співробітника правоохоронних органів;
  • 10.11 — втеча під час затримання.

1767116872268.png
1767116912238.png
1767116970791.png

Це повний перелік ваших порушень у цій ситуації.

Також хочу зазначити, що протягом усього часу з вашого боку відбувалися провокаційні дії. Крім того, було зафіксовано Стрімснайп, а також масові порушення правил дорожнього руху.

Окремо хочу звернути увагу на ваше повідомлення, цитую:

«Також ще забув оголосити про те, як він мене безпідставно витягнув без РП-відігравання з автівки».

Так, дійсно, я витягнув вас з автомобіля. Проте пояснюю: на моєму відеодоказі, який я можу надати у повному обсязі, чітко видно, що я переплутав кнопки. Моєю метою було запросити у вас паспорт, оскільки перед цим вам було оголошено одне законне попередження, на яке ви не відреагували та документів не надали.

Після цього мені стало незрозуміло, з якої причини ви почали тікати. Крім того, у момент, коли я виписував вам штраф, ви збили мого напарника [DB] та одразу розпочали втечу з місця події.

Свою позицію та бачення ситуації я повністю виклав :)
Дякую за увагу. Гарного дня не порушуйте правила ПДР :D

Останнє редагування:

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
238
Реакції
69
Бали
33
Доброго дня!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, пов’язаної з тим, що мене нібито «зупинили за порушення правил ПДР».

Повідомляю, що ви були затримані та притягнуті до відповідальності за такими статтями:
  • 9.9 — загальна сума штрафів перевищила 60 000 гривень;
  • 10.9 — непідкорення законним вимогам співробітника правоохоронних органів;
  • 10.11 — втеча під час затримання.

Переглянути вкладення 365542Переглянути вкладення 365543Переглянути вкладення 365545
Це повний перелік ваших порушень у цій ситуації.

Також хочу зазначити, що протягом усього часу з вашого боку відбувалися провокаційні дії. Крім того, було зафіксовано Стрімснайп, а також масові порушення правил дорожнього руху.

Окремо хочу звернути увагу на ваше повідомлення, цитую:

«Також ще забув оголосити про те, як він мене безпідставно витягнув без РП-відігравання з автівки».

Так, дійсно, я витягнув вас з автомобіля. Проте пояснюю: на моєму відеодоказі, який я можу надати у повному обсязі, чітко видно, що я переплутав кнопки. Моєю метою було запросити у вас паспорт, оскільки перед цим вам було оголошено одне законне попередження, на яке ви не відреагували та документів не надали.

Після цього мені стало незрозуміло, з якої причини ви почали тікати. Крім того, у момент, коли я виписував вам штраф, ви збили мого напарника [DB] та одразу розпочали втечу з місця події.

Свою позицію та бачення ситуації я повністю виклав :)
Дякую за увагу. Гарного дня не порушуйте правила ПДР :D
Не вірні статті) Та немає уточнення якого самого закону ці статті. По планшетним статтям це не є правильним відіграванням рп процессу.

Стаття 20. Їзда на авто без номерних знаків.

Покарання - штраф 40.000 грн

Стаття 83.2. (додано) Непокора працівнику правоохоронного органу при виконанні його службових обов’язків, що не спричинило негативних наслідків.Стаття.
83.4.
(додано) Втеча від затримання працівником правоохоронного органу, військовослужбовцем на території Військової Частини, об’єктів під охороною, інших об’єктів військових формувань або території державних структур. "Про внесення змін до певних нормативно-правових актів Подільського Краю"

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,027
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Відрізнення статей в RP законах та системних у планшеті не являється "NonRP", або будь-яким іншим порушенням.
На жаль, ми не взмозі вносити зміни до системних статтей, бо на кожному сервері відрізняються свої закони, порядки та права з повноваженнями.
Дана тема (Відрізнення системних статей, та статей у RP законах) активно обговорюється та вирішується на рівні Кураторів Державних організацій усіх сервері.
З приводу того, що гравець стрибав без RP відігровок: Це не є обов'язковим, прошу не забувати, в нас Lite RP, такі речі не є обов'язкові до відігровки, точно так же як переодягання скіну, аксесуарів, тощо.
З приводу не повідомлення статті адміністративного порушення - з працівником буде проведена бесіда.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі