Зачинено Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко
2. Нікнейм порушника: Сенді Мілано, Дава Борщук, Максим Кола
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Хотів виїхати в патруль, як бачу без дозволу нашого Сбу лазить по парковці я виходжу з авто мене затримають після чого відіграють рп процесс що вони знайшли боді камеру і тому подібне в них в try було вказано що (Невдало) так як не знайшли, по рп в мене може бути вона схованою і її не знайшли в мене і в мене вона знімала голос людини та всі дії данних порушників, потім поки вони мене везли в ліс сказали за що я був затриманий. Відповідь була така що я буду відповідати за всі свої гріхи які я їм творив а саме, когось я без причини садив та когось питався душити але цього не було та якби було в мене була б відео фіксації що я дійсно такого робив, надалі вони їздили з клановцем по рп я це не міг зрозуміті але в ліс мене вивезли дійно щоб людей не було та не бачили цього всього незаконного так як ця людина лежала та слухала всі дії порушників. Потім почали бити та погрожувати зброєю та примусово надавали дії щоб я біг далі в лс та відкривали вогонь потім я ще одну по рп дістав боді камеру підключив та почав знімати як вони вже тікали від ціх своїх неправомірних дій.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тут (Тайм кодів немає тому що у всьому часу є дії порушення).
6. Дата порушення: 15.01.2026

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Вітаю. Порушень правил проекту з боку співробітників не виявлено.
Бачу лише РП порушення - Законодавства. Якщо бажаєте покарати співробітників по РП, можете написати позовну заяву про вчинення злочину за посиланням - клікабельно

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі