Розглянуто Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джо Барбарро

Активний
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
132
Реакції
46
Бали
31
1. Ваш нікнейм: Джо Барбарро
2. Нікнейм порушника: Семен Воровской. Тоні Бровн
3. Суть скарги: Підїхали до мене дві людини. зламали мені автомобіль, почали провокувати мене,одна людина дістала зброю та почала неадекватно висловлюватись. Потім люди взяла автомобіль білий і почала в мене врізатись. тоді Семен почав бити мою машину на капоті. Після того вони двома автомобілями почали в мене врізатись. І на кінці Семен знову почав бити мій автомобіль
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 02.04.2026
Тайм коди
00:22-00:55- Тоні Бровн неадекватні висловлювання
02:34-Тоні Бровн перший раз ДБ
02:50- Семен почав бити мій автомобіль
03:17- Тоні другий раз ДБ
03:42- Семен перший раз ДБ
05:01- Семен другий раз ДБ
06:01- Семен знову починає бити моє авто

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,847
Бали
153
Вітаю, шановний гравець!

Гравець
47600 отримає покарання згідно правил UG а саме:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60 хвилин
На рахунок DM Car, покарання не може бути видане, так як від вас могли бути провокація в голосовий чат.

5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут 60 хвилин
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 20 хвилин

Гравець
45766 отримає покарання згідно правил UG а саме:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60 хвилин
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

Гравець
36380 отримає покарання згідно правил UG а саме:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 20 хвилин
На наступний раз не забувайте вмикати мікрофон, щоб уникнути можливих провокацій з вашого боку.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі