Відмовлено Порушеня моральних або патріотичних норм спільноти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Чер 2024
Дописи
70
Реакції
6
Бали
11
  1. Нікнейм гравця:Веніамін Савченко
    Особистий нікнейм:Гетьман Сивочолий
    Суть скарги:віз на фурі товари обїзжав фуру яка перегородила дорогу тайм код (0:01)щоб зїхати з зустрічної смуги задля уникненя аварійної ситуації змушений був проїхати на червоний тай код(0:04) виїхав на свою смугу і в мене врізалось авто яке рухалось по зустрічній смузі тайм код (0:07)і мене почала зупиняти поліція і ігнорувати порушника тайм код (0.08)далі я продовжив рух іколи зрозумів що зупиняють мене зупинився на узбічі так щоб небуло nonrp drive тайм код( 0:44)далі в поліцейский автомобіль почали врізаця інші авто а також був відкритий вогонь по поліцейскому авто тайм код (0:48)але поліцейськия який був один без напарника ніяк на це не реагував а почав кричати прямуйте за мною!я неїхав тому що вже і так стояв біля узбічя і поліцейский неповідомив про причину зупинки.під час зупинки біля нас стояв невідомий гравець на фіаті проте поліцейский йому неробив зауважень,далі після того коли поліцейский непояснив причину зупинки я продовжив рух тайм код(2:38) пліцейский повернув до в.р. я поїхав прямо і в мене врізався то самий гравець на фіаті (68714841) тайм код(3:24) я вийшов з машини і в мене вистрілили з тайзера і поліцейский пота незрозуміло розмовляти і я неміг зрозуміти що від мене хочуть тайм код(3:26)мені небуло зачитано права при затримані коли я говири що нечую його він він мені щось тикав невикористовуючи офтоп тайм код (3:51-4:30) я попросив викликати адвоката на що мені відповів поліцейский що йому нехочеться це робити(6:40) на тайм код (7:44) язнову прошу адвоката на що отримав відмову.адвоката так і невизвали. Коли мене вели в камеру поліцейский сказав цитую:,,Адвоката ага блін"кінець цитати тайм код (8:04)після того як поліцейский посадив мене в камеру він поча співати російський шансон ТАЙМ КОД(10:49) думаю з цьго приводу він заслужив на догану...тобто продовж скарги поліцейский ігноруючи більш значні порушеня затримував простогороботягу далекобійника який віз товари щоб прості гравці могли насолоджуватись ігрою гта Україна...і дуже прикро що працівники поліції так себе поводять та співають російський шансом особливо в контексті війни що сприймається як неповага та можливе пропагуваня культури держави агресора...
    приводу він заслуг
    Докази (скріншот/відео):
    Дата порушення:29.06.2025

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
475
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Наданий відео-доказ є нечитабельним.
Ви можете переподати скаргу з читабельним відеозаписом, аби вона могла бути розглянута повторно.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі