Розглянуто Порушеня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадім Білий

Отаман
Реєстрування
21 Вер 2024
Дописи
30
Реакції
28
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Вадім Білий
2. Нікнейм порушника:Смурф Смурфович
3. Назва клану порушника: Pit-Bull
4. Суть скарги:я взяв роботу таксиста ця людина бігала із автоматом потім я взяв заказ і поїхав на 0:17 потім людина відмовилась і я на 0:53 взяв ще один заказ потім тіп відмовився і я знов взяв заказ але людина відмовилась і я заїхав на узбіччя і до мене на 1:43 під'їхав цей самий тіп я не чув що він мені говорив і попросив в офтоп чат написати в чат на 1:45 на що людина написала мені набір букв на англійській мові на 2:03 я після цього написав що він хоче на що він мені відповів вилізай із машини на 2:16 я виліз і він почав питати хто в нас глава клана на 2:36 я в нього спитав хто він на що він відповів на 3:16 що він колись був в нас у клані хоч ми цей клан купили доволі не давно і його в нас не було потім на 3:40 він почав погрожувати що вб'є потім він почав знову запитувати де є глава а я в нього спитав чи він погрожує на що він на 4:05 відповів що да в потім на 4:12 вбив і написав в чат цитую "я шо говорив"
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тиць
6. Дата порушення:29.03.2026

Домініка Еріксен

Модератор | Центральна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
131
Реакції
98
Бали
73
Вітаю, шановний гравець
Розглянувши ваші докази виношу вердикт

Гравець [242703] отримує покарання у вигляді:

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.

Деморган 90 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі