Відмовлено Посадив в деморган до зміни нікнейму Ілля Репецький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

KABINA

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
10
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Дядя Кабіна
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги:
Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Screenshot_2026.06.28_-_21.36.34.70.jpeg

Вітаю, шановна адміністраціє!

Звертаюся до вас із проханням переглянути рішення щодо блокування мого ігрового акаунту за причиною «Non-RP Nickname».

Блокування було видане через поверхневе сприйняття мого ігрового імені. Оскільки правила сервера вимагають використання реальних імен та прізвищ (формат: Ім'я_Прізвище), я підійшов до створення персонажа з точки зору міжнародної ономастики. Мій нікнейм повністю складається з реальних, існуючих у світі антрпонімів:

1. Ім'я: Дядя (Diadia) — це офіційне реальне чоловіче ім'я, поширене в країнах Центральної Африки, зокрема в Демократичній Республіці Конго (ДРК) та Анголі.

2. Прізвище: Кабіна (Kabina) — це реальне прізвище, яке має два основні ареали походження:

Європейський: є традиційним прізвищем у Центральній Європі (Словаччина, Чехія, Польща). Наприклад, у Словаччині проживають сотні людей із прізвищем Kabina / Kabinová.

Афро-азійський: також паралельно зустрічається в країнах Африки та в Індії.

Адміністратор, який видав бан, керувався виключно асоціаціями зі слов'янськими загальними назвами («дядя» як родич та «кабіна» як частина вантажівки) і розцінив це як тролінг. Проте в контексті відіграшу персонажа-іноземця (наприклад, з африканським чи європейським корінням) поєднання Diadia Kabina є абсолютно правомірним і не порушує жодного правила RolePlay процесу.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,334
Реакції
820
Бали
253
Вітаю.
Ім'я "Дядя" відсутнє в фізичних осіб, згідно правил UKRAINE GTA, якщо ім'я/прізвище є вигаданим та його немає в фізичної особи - воно розважається NonRP.
Ви можете змінити нікнейм за донат самостійно, після відбуття покарання у Вас буде 1 тиждень для зміни, або буде застосоване повторне покарання.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі