Зачинено Посадив в тюрягу просто так на 100 годин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Аналовіч

Новий гравець
Реєстрування
26 Сер 2025
Дописи
4
Реакції
2
Бали
6
Доброго дня, хочу пожалуватись на адміністратора Дмитро Ріхтер, за те що він не виконує свої обовʼязки ПРАВИЛЬНО.
Учора у мене була ситуація коли персонаж «Саша Барсук» бив мене в лікарні за допомогою бага гри, він дістав предмет в руки і за допомою цього почав мене бити, мені це не віднімало хп, але визвало обурення, що мене бʼють, бив він не тільки мене, а іще якогось «Івана». На удари ЛІКАРЯ САШИ БАРСУКА, я відповів так «тебе батько по столі головою бʼє, що ти мене бʼєш». Гравець «Іван» визвав адміна, за те що ЛІКАР не виліковує, а просто так бʼє гравців, і після цього адмін під ніком «Дмитро Ріхтер» спочатку дав мені мут на 120хв, «за що??» і після пару секунд посадив у вʼязницю на острів на 100годин, причина «змініть нікнейм» мій нік «Артем Аналовіч» нічого такого тут не має, ладно аби я грав пару днів на сервері, але період моєї гри пів року, скільки разів я визивав адмінів, мені нічого не було, але якийсь «Дмитро» увʼязнив мене у вʼязницю, після цього останнє, що я почув від лікаря «Саши Барсука» «а у тебе доказів нема» це говорить само за себе, що він повинен бути на моєму місці.

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Скарга написана не по формі

Форма подачі скарги:
Нікнейм адміністратора:
Особистий нікнейм:
Суть скарги:
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі