Відмовлено Посадили за слово мусор+отрецает РП когда меня вреалась машина, + мг+НРП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
1. Нікнейм лідера / заступника: Руслан Балтян? Богдан Матвійчук (Також співробітник МОЗ-Матвій Несторович
2. Особистий нікнейм: Артем Рашевський
3. Суть скарги: Я сказав слово "Мусор", за що з мене почали вимагати вийти з машини та пред'явити документи, по скільки я знаю просто так документи питати не можна. я не був на їхній территорії, я вже її покидавв, а за мусор не садять, це знає сам п.Матвійчук (За що мені і видали колись догану), далі в машину де я був в погоні толкнула машина (І по рп я не міг просто взяти і поїхати, бо це вже було ПГ, тому я відіграв що я в отключці, вони почали це отрицати. Далі вони почали мене витаскувати з машини та вязяти не дивлячись на те що я в отключці, потім викликали лікаря який неправильно відіграв РП, а саме команду "/try", в лікарні мені зняли наручники без РП, після того вони мене повезли, і посадили.
4. Особисті докази (скриншот/відео): (Грузяться, додам пізніше, прошу не зачиняти скаргу)
5. Дата походження: 23.01.23

Руслан Балтян

Колишніми - легенди не бувають)
Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
132
Реакції
53
Бали
33
1674490004237.png

Руслан Балтян

Колишніми - легенди не бувають)
Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
132
Реакції
53
Бали
33
І так відіграв що ти в отключці коли тебе вже витягнули
Відразу як тебе витягнули викликали швидку
В лікарні я зняв наручники тому що ( раніше відігрував що взяв тебе на руки ) я поклав тебе на койку (по рп )

Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
26
Бали
23
Якщо Вас образили - не ображайтесь.
Ви провокуєте, порушуєте, потім пишите скарги.
Розберіться в собі, і не робіть більше такого.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі