Схвалено Посадили після закінчення РП. Власна неприязнь зі сторони адміністрації / Ніка Адамс. Скарга для ГА/ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
1. Нікнейм адміністратора: Ніка Адамс.
2. Особистий нікнейм: Морфіус Хомс
3. Суть скарги: Мене затримали незаконно, сказали, що генеральний прокурор - Вадим Матвійчук (адмін) десь у телеграмі дав на це дозвіл.

Після чого адмін Ніка Адамс провела суд. Цей суд зірвали клани і врятували мене (мера) від цього свавілля.

Після того як клани "Toxic", "Homs", "Volkov", "Sokaya" викрали мене в суді, через певний час адмін садить мене за рішенням суду, який зірвали . І нового кейс файлу на нове затримання вони не мали.

Як це можливо, якщо РП було відіграно і суд зірвали, мене відбили від затримання ??? 3 години КПЗ ні за що.

Завдяки таким діям з боку адміністрації, в мене та деяких працівників мерії пропало бажання взагалі мати справу з держ.органами, а в подальшому і грою.

Залишили свої пости за власним бажанням (хоча могли цього не робити), лише через те, що такі адміни мають особисту неприязнь та щоб не терпіти блат "своїх".

Мене хотіли зняти с посади, і адміністрація цьому сприяла, хоча НЕ мала жодного на це права. Ось доказ:
"ДОКАЗ"

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Початок всього , скріни визволення мера
фтф.png

5. Дата походження: 02.03.2023

Ніка Адамс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
452
Реакції
367
Бали
63
Доброго ранку. Шановний, на Вас була заведена кримінальна справа, яку вів генерал СБУ та спільно з своїми колегами збирав усі докази проти Вас. Ви вчинили ряд кримінальних правопорушень, це було зафіксовано також генеральним прокурором, Вам надавали кримінаньну справу з усіма доказами! Вас затримали на АЗС і доставили в зал суду для оголошення рішення по даній кримінальній справі. Заслухавши генерала СБУ, його колег та Генерального прокурора, було прийняте рішення покарати Вас на 3 роки(3 години) за вчиненні кримінальні правопорушення.

Те що на закрите засідання увірвались ОПГ та викрали Вас, не звільняє Вас від рішення суду. Вам як мінімум треба було покинути країну або змінити паспортні дані. Перебуваючи у розшуку, Ви на власному авто катались по місту Харків і одному з блок пості Вашу машину помітили співробітники поліції на передали орієнтування в СБУ, після чого Вас було затриманно, та доставлено в кпз по рішенню суду.

Зі своєї посади Ви звільнились добровільно!

Кримінальна справа

Очікуйте рішення ЗГА/ГА

Вкладення

• photo_2023-03-05_05-27-49.jpg
    photo_2023-03-05_05-27-49.jpg
    41.7 Кб · Перегляди: 108
  • photo_2023-03-05_05-27-57.jpg
    photo_2023-03-05_05-27-57.jpg
    72.7 Кб · Перегляди: 115

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Доброго дня Шановний гравець!
По перше Вас знайшли та затримали після Вашого визволення з суду, чи Ви думали раз вже звільнили, Ви більше не в розшуку? Так не буває, необхідно як мінімум було або змінити нік нейм, типу, що змінили зовнішність і нові документи підробили, але в подальшому будемо прописувати правила, щодо проведення судових засідань, так, як це маячня, що Держ структури готовлять по 3+ години, а то і більше всі документи, організовують конвої, охорону і тд, а бандит тупо просить клан і вони його визволяють, в реальному житті ніхто вмирати за Вас не став би, тим паче коли Вас відбивали, полягло не менше 10 клановців, за Вас одного.
По друге, я завжди запитую, що таке стресостійкість, Ви напевно не володієте цією якістю, так, як неодноразово казали мені, що йдете по ЗВБ Через не згоду з тим чи іншим, навіть в цьому випадку, Вас ніхто не виганяв, Ви самі пішли по ЗВБ, хоча якщо, як Ви кажете Ви були мені не угодні, я би Вас зняв після першого строку да і все, а так, я Вас залишив на другий, тому не бачу ніякого до Вас негативного ставлення.
По третє, не бачу великої проблеми відіграти гарно рп та відсидіти ті три години, подивитися кіно, чомусь інші сидять і не жаліються, взагалі не бачу проблеми, тим паче, що кримінальна справа не Вас по ділу, а не з голови взята, а беручи до уваги, що садити можна і на 10 години, я дав дозвіл лише 3 Вам дати, то взагалі не розумію в чому було питання.

По четверте, якщо не хочете грати рп, сидіти в КПЗ, не перебувайте тоді взагалі в організації, робіть снігоприбиральником, пілотом тощо, там Вас не посадять, і не будете ні на кого ображені.

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Я вважаю що вам, Матвійчук і Адамс, спочатку треба навчитись відігрувати РП, розібратись з командами /me /do, зробити закони для мерії, а потім проводити подібні РП.
Як адмін може бути генеральним прокурором? І відколи це таке є, що верховний суддя діє від імені генерального прокурора?
Я вважаю, що ви хотіли мене зняти через власну неприязнь, так як самі написали, що могли зняти мене після першого сроку.
Вам, Матвійчук, я ніколи не писав і не казав, що йду по ЗВБ. Не треба тут брехати.
Я теж можу багато правил вигадати і вони будуть у мене в голові. Це гра і для гри створено форум, на який потрібно закидати правила. Це треба робити не в подальшому, це потрібно було робити раніше.
"По четверте, якщо не хочете грати рп, сидіти в КПЗ, не перебувайте тоді взагалі в організації, робіть снігоприбиральником, пілотом тощо, там Вас не посадять, і не будете ні на кого ображені" - я РП відіграю краще ніж будь хто з Вас. І не потрібно розказувати мені, де мені працювати і як грати.
Займіться правилами, а потім втручайтесь в РП процес.

Останнє редагування:

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Доброго ранку. Шановний, на Вас була заведена кримінальна справа, яку вів генерал СБУ та спільно з своїми колегами збирав усі докази проти Вас. Ви вчинили ряд кримінальних правопорушень, це було зафіксовано також генеральним прокурором, Вам надавали кримінаньну справу з усіма доказами! Вас затримали на АЗС і доставили в зал суду для оголошення рішення по даній кримінальній справі. Заслухавши генерала СБУ, його колег та Генерального прокурора, було прийняте рішення покарати Вас на 3 роки(3 години) за вчиненні кримінальні правопорушення.

Те що на закрите засідання увірвались ОПГ та викрали Вас, не звільняє Вас від рішення суду. Вам як мінімум треба було покинути країну або змінити паспортні дані. Перебуваючи у розшуку, Ви на власному авто катались по місту Харків і одному з блок пості Вашу машину помітили співробітники поліції на передали орієнтування в СБУ, після чого Вас було затриманно, та доставлено в кпз по рішенню суду.

Кримінальна справа

Очікуйте рішення ЗГА/ГА
"Вам як мінімум треба було покинути країну або змінити паспортні дані" Де написано це все на форумі? Це просто слова, не більше.
Адмін Ніка Адамас, ви повинні працювати з двома меріями, а не допомагати одній і тягнути їх, а до іншої Ви ніколи в діскорд не заходили. Ви повинні працювати над законами і правилами для Мерії.
Тому що, якщо подивитись на форум мерії Харкова і на форум який був у мене - це небо і земля. І зразу стає зрозуміло яке відношення у вас до мене і до свого "друга" Міккі.
ККУ на 20 статей? Серйозно? На це навіть не звертають увагу!

Почніть працювати. А то ви ГС БІО, івентів, право. А вашої роботи, як ГС право я не бачив.
Пану Матвійчуку раджу прочитати розділ про команди і як ними користуватись. Тому що, пан Матвійчук сам показав відео на Лідерському зібранні, де чітко видно як він "по РП" ставив бомби і неправильно відігрував команду /do. За це інших в мут відправляють, а тут адмін не уміє відіграти - позор.
Хоча інших вчить, як грати РП.

Почніть з себе, а потім навчайте інших.

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Доброго дня Шановний гравець!
По перше Вас знайшли та затримали після Вашого визволення з суду, чи Ви думали раз вже звільнили, Ви більше не в розшуку? Так не буває, необхідно як мінімум було або змінити нік нейм, типу, що змінили зовнішність і нові документи підробили, але в подальшому будемо прописувати правила, щодо проведення судових засідань, так, як це маячня, що Держ структури готовлять по 3+ години, а то і більше всі документи, організовують конвої, охорону і тд, а бандит тупо просить клан і вони його визволяють, в реальному житті ніхто вмирати за Вас не став би, тим паче коли Вас відбивали, полягло не менше 10 клановців, за Вас одного.
По друге, я завжди запитую, що таке стресостійкість, Ви напевно не володієте цією якістю, так, як неодноразово казали мені, що йдете по ЗВБ Через не згоду з тим чи іншим, навіть в цьому випадку, Вас ніхто не виганяв, Ви самі пішли по ЗВБ, хоча якщо, як Ви кажете Ви були мені не угодні, я би Вас зняв після першого строку да і все, а так, я Вас залишив на другий, тому не бачу ніякого до Вас негативного ставлення.
По третє, не бачу великої проблеми відіграти гарно рп та відсидіти ті три години, подивитися кіно, чомусь інші сидять і не жаліються, взагалі не бачу проблеми, тим паче, що кримінальна справа не Вас по ділу, а не з голови взята, а беручи до уваги, що садити можна і на 10 години, я дав дозвіл лише 3 Вам дати, то взагалі не розумію в чому було питання.

По четверте, якщо не хочете грати рп, сидіти в КПЗ, не перебувайте тоді взагалі в організації, робіть снігоприбиральником, пілотом тощо, там Вас не посадять, і не будете ні на кого ображені.
Якщо ви кажете, що померло 10 людей з ОПГ, то зрозумійте те, що з працівників СБУ і НПУ взагалі мокрого місця не залишилось. Про що тут можна говорити взагалі. Переплітати життя і гру це тупо. Можна внести закони схожі, як в житті, але потрібно переробляти їх під гру. Цим потрібно займатись, а не казати, що ви внесете ці правила, тд тп. Було достатньо подібних судів, які зривали, і я не бачу, що ви робили якісь висновки і займались покращенням РП процесу.
На Право взагалі "забили болт". Коли я хочу робити палату міністрів, пропоную цікаві ідеї, а у відповідь чую: "Нехай міністр буде оборони буде у вас двох ( Мерія Харкова і Дніпра )", бажання відгрувати якесь РП пропадає повністю. Прокидається бажання "тулити" госів 24 на 7, щоб потім на кожному Лідерському зібранні усі плакали, які Токсіки чи інші клани погані.

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Займіться робою, Вадим і Ніка. Зробіть правила, якщо ви такі "true RP" і професіонали свого діла.
І не треба розказувати мені, де і як грати. Через таке ставлення до гравців, люди які знають, що таке РП не будуть сидіти на ГОС лідерках. І відігрувати по ваших видуманих правилах не будуть. Весь мій склад пішов за мною після звільнення. Це вже про щось говорить!

"Двічі подумай, перед тим, як щось зробити" - не забувайте про цю фразу.

Очікуємо рішення ЗГА/ГА

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46

Кримінальна справа

Очікуйте рішення ЗГА/ГА
Також, для Вашої увагу хотілось би нагадати, що було форумне ККУ, в якому були статті, які я ніби то порушив. СБУ проігнорувало форум і накази які там є. СБУ з адміністрацією, а саме Ніка Адамс і Вадим Матвійчук вирішили по МГ мене судити в грі.
Це є грубим порушенням правил серверу. Робіть висновки, хто кого блатує і яке відношення до гравців.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Займіться робою, Вадим і Ніка. Зробіть правила, якщо ви такі "true RP" і професіонали свого діла.
І не треба розказувати мені, де і як грати. Через таке ставлення до гравців, люди які знають, що таке РП не будуть сидіти на ГОС лідерках. І відігрувати по ваших видуманих правилах не будуть. Весь мій склад пішов за мною після звільнення. Це вже про щось говорить!

"Двічі подумай, перед тим, як щось зробити" - не забувайте про цю фразу.

Очікуємо рішення ЗГА/ГА
Ми розберемося як і чим нам займатися, а проблеми з правилами бачу тільки у Вас, інші лідери чомусь можуть грати, а у Вас виявляється якісь проблеми, то може треба подивитися на себе? У 9 фракцій все виходить, у Вас ні, і те, що з Вами пішли всі працівники фракції це не показник, і по Вашим як Ви кажете рп, не бачив чогось від Вас багато пропозицій, я так розумію це тільки на словах. Також по поводу зняття, Вам не смішно? Самі написали по ЗВБ і кажете, що Вас зняли....

Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
Ми розберемося як і чим нам займатися, а проблеми з правилами бачу тільки у Вас, інші лідери чомусь можуть грати, а у Вас виявляється якісь проблеми, то може треба подивитися на себе? У 9 фракцій все виходить, у Вас ні, і те, що з Вами пішли всі працівники фракції це не показник, і по Вашим як Ви кажете рп, не бачив чогось від Вас багато пропозицій, я так розумію це тільки на словах. Також по поводу зняття, Вам не смішно? Самі написали по ЗВБ і кажете, що Вас зняли....
Інші лідери чудово грають, особливо "приблачений" мер Харкова, який нічого не зробив і ніякого рівня взагалі не показує :)
Людина цілий срок нічого не робить, але ж її не знімають, бо покриває це все "наша" слідкуюча, яка не цікавиться справами своїх "підлеглих" (це я про мерію Дніпра, бо ж у Харкові її друзі), а тільки виставляє претензії.
А мені ставлять 50 із 50 балів за лідерський звіт і через час знімають за неактив, через 5 днів після того, як я став на лідерку)

Останнє редагування:

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Вадим, навчіться відігравати РП. А потім поговоримо.

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Ставити 50 балів за звіт і знімати лідера за нектив це тупо. Це я про Думського. Не здається Вам, що це ненормально? 50 балів з 50 за неактив? Цікаво цікаво)

Вова Краб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
70
Реакції
65
Бали
63
Вооо кіпіш.
Пише скаргу людина яка казала вчора що я криса бо на всіх скарги строчу ?
Не стримався Саньочок і сам написав
Вітаю в рядах "крис")

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Гравці повинні знати про компетентність адміністрації. А ти Вова як "криса" на гравців збираєш відкати. Ми різні. В твої ряди крім тебе ніхто більше не попав. Тому можеш помовчати.
Вооо кіпіш.
Пише скаргу людина яка казала вчора що я криса бо на всіх скарги строчу ?
Не стримався Саньочок і сам написав
Вітаю в рядах "крис")

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Їм страшно шось казати. Ось тому і всі сидять тихенько.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Інші лідери чудово грають, особливо "приблачений" мер Харкова, який нічого не зробив і ніякого рівня взагалі не показує :)
Людина цілий срок нічого не робить, але ж її не знімають, бо покриває це все "наша" слідкуюча, яка не цікавиться справами своїх "підлеглих" (це я про мерію Дніпра, бо ж у Харкові її друзі), а тільки виставляє претензії.
А мені ставлять 50 із 50 балів за лідерський звіт і через час знімають за неактив :)))))
Навіщо ви робете флуд? Тебе сюди кликали? Чекайте відповіді від ГА/ЗГА

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі