Відмовлено Потребую пояснень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
1. Нікнейм адміністратора: Макс Набанов
2. Особистий нікнейм: Мері Шмідт
3. Суть скарги:
Добрий ранок/день/вечір/ніч.
Звертаюся зі скаргою на адміністратора Макса Набанова у зв’язку з його рішенням щодо моєї заявки на посаду лідера ДСНС. У рішенні адміністратора зазначено "Недовіра від адміністрації. Відмовлено". Однак я вважаю це рішення необґрунтованим, оскільки:
  • У заявці я вказала всі необхідні дані та запропонувала низку ідей для покращення діяльності фракції.
  • Я дотрималася всіх правил і вимог до оформлення заявки.
  • Мені не було надано жодного аргументу чи пояснення, які конкретно дії чи фактори викликали "недовіру".
Я наполягаю на наданні чіткої та обґрунтованої відповіді щодо причин "недовіри до мене" як кандидата на посаду. Вважаю, що адміністрація повинна ухвалювати подібні рішення на підставі прозорих фактів, а не суб’єктивного ставлення. Прошу переглянути це рішення та надати мені конкретні причини відмови, щоб я могла зрозуміти, чи були в моїй заявці недоліки, або це є упереджене ставлення адміністратора.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *ось тут десь*
5. Дата походження: 13.01.2025

Дякую за розгляд скарги та сподіваюся на об’єктивну відповідь!

Макс Набанов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
600
Реакції
354
Бали
123

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
ГС/ЗГС Держ. на свій розсуд вирішують, кого допускати до кандидатів на керівні посади, а кого ні. Якщо вони мають сумніви у компетентності особи та можливих подальших дій, зазвичай вони можуть навіть причину не обґрунтовувати, спираючись на правило:
7.10. Старша адміністрація залишає за собою право відмовити у схвалені кандидата на посаду (Лідера, Заступника тощо) без аргументації причини.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі