Відмовлено Потребую пояснень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
721
Реакції
419
Бали
123
1. Нікнейм адміністратора: Макс Набанов
2. Особистий нікнейм: Мері Шмідт
3. Суть скарги:
Добрий ранок/день/вечір/ніч.
Звертаюся зі скаргою на адміністратора Макса Набанова у зв’язку з його рішенням щодо моєї заявки на посаду лідера ДСНС. У рішенні адміністратора зазначено "Недовіра від адміністрації. Відмовлено". Однак я вважаю це рішення необґрунтованим, оскільки:
  • У заявці я вказала всі необхідні дані та запропонувала низку ідей для покращення діяльності фракції.
  • Я дотрималася всіх правил і вимог до оформлення заявки.
  • Мені не було надано жодного аргументу чи пояснення, які конкретно дії чи фактори викликали "недовіру".
Я наполягаю на наданні чіткої та обґрунтованої відповіді щодо причин "недовіри до мене" як кандидата на посаду. Вважаю, що адміністрація повинна ухвалювати подібні рішення на підставі прозорих фактів, а не суб’єктивного ставлення. Прошу переглянути це рішення та надати мені конкретні причини відмови, щоб я могла зрозуміти, чи були в моїй заявці недоліки, або це є упереджене ставлення адміністратора.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *ось тут десь*
5. Дата походження: 13.01.2025

Дякую за розгляд скарги та сподіваюся на об’єктивну відповідь!

Макс Набанов

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
601
Реакції
354
Бали
123

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
ГС/ЗГС Держ. на свій розсуд вирішують, кого допускати до кандидатів на керівні посади, а кого ні. Якщо вони мають сумніви у компетентності особи та можливих подальших дій, зазвичай вони можуть навіть причину не обґрунтовувати, спираючись на правило:
7.10. Старша адміністрація залишає за собою право відмовити у схвалені кандидата на посаду (Лідера, Заступника тощо) без аргументації причини.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі