Розглянуто Почему?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
262
Реакції
324
Бали
83
Нікнейм адміністратора:Макс Харбор
Особистий нікнейм:Ендрю Блейд
Суть скарги: Почему я должен в следующий раз лутать бан, когда в этот раз написали не корректно, когда выдавали наказание. История: есть один человек под ником Луис Феррари, который любит помкашить, та и в целом тип которому нечем заняться, творит фигню. Ну так вот, подбегаю я к ему, говорю честно проспамил раза 5-6 "2х2?" на страйк пошли, он начинает говорить по типу по тише или что то в этом роде, и начинает виписывать, сначало он написал завали *ротик*(точно не помню, попросите Фрапс) и потом точно запомнил что он написал 150кг.
В ответ я написал
ббббб
аааа
бл Ти твой
И он пишет "Стрелочник"
Я в ответ "АХАХАХАХА, ты ж сам написал вес своих родных"

К чему наказание "Образа батьків", если тут максимум "Завуальована образа батьків" или же "Згадка родичів"

Почему Луису Феррари дали наказание за образу игроков, а не образа игроков + провокация???

Почему следующий раз я должен получать бан, а не мьют?

Почему этого человека розбанили после массового МК? Вам показать Фрапс где он сегодня говорил "Тебя за МКашить? Ты только фрапсик выруби"

Почему этого человека полностью розбанили, вместо того что бы скоротать наказание?

Человек явно не один раз МКашил, только разница, у кого то был Фрапс у кого то нету.

Вот вам примеры, но я микро забыл врубить и к сожелению было бы отказано при попытках залить на форум

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):имгур баганный
Дата походження:сегодня

Останнє редагування:

Андрюха Кріптаман

Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
262
Реакції
324
Бали
83

Почему этого человека розбанили после массового МК? Вам показать Фрапс где он сегодня говорил "Тебя за МКашить? Ты только фрапсик выруби"

Почему этого человека полностью розбанили, вместо того что бы скоротать наказание?

Человек явно не один раз МКашил, только разница, у кого то был Фрапс у кого то нету.

Вот вам примеры, но я микро забыл врубить и к сожелению было бы отказано при попытках залить на форум

Останнє редагування:

Бодічка Керест

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
141
Реакції
92
Бали
48
Нікнейм адміністратора:Макс Харбор
Особистий нікнейм:Ендрю Блейд
Суть скарги: Почему я должен в следующий раз лутать бан, когда в этот раз написали не корректно, когда выдавали наказание. История: есть один человек под ником Луис Феррари, который любит помкашить, та и в целом тип которому нечем заняться, творит фигню. Ну так вот, подбегаю я к ему, говорю честно проспамил раза 5-6 "2х2?" на страйк пошли, он начинает говорить по типу по тише или что то в этом роде, и начинает виписывать, сначало он написал завали *ротик*(точно не помню, попросите Фрапс) и потом точно запомнил что он написал 150кг.
В ответ я написал
ббббб
аааа
бл Ти твой
И он пишет "Стрелочник"
Я в ответ "АХАХАХАХА, ты ж сам написал вес своих родных"

К чему наказание "Образа батьків", если тут максимум "Завуальована образа батьків" или же "Згадка родичів"

Почему Луису Феррари дали наказание за образу игроков, а не образа игроков + провокация???

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):имгур баганный
Дата походження:сегодня
Дуже розумна дитина забула сказати,що спочатку з провокував та образив одночасно,після фрази "Фераррі фамалі 200" Луіс почав йому відповідати щоб був тихо,тому прохання на наступний раз коли хочеш сказати правду,не забудь казати і про свої помилки

Андрюха Кріптаман

Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
262
Реакції
324
Бали
83
Дуже розумна дитина забула сказати,що спочатку з провокував та образив одночасно,після фрази "Фераррі фамалі 200" Луіс почав йому відповідати щоб був тихо,тому прохання на наступний раз коли хочеш сказати правду,не забудь казати і про свої помилки
Скинь скрин, я не писал Феррари фамали 200, я написал Феррари фамали 2х2

Вован гроза

Поважний гравець
Реєстрування
19 Сер 2023
Дописи
122
Реакції
146
Бали
46
Од Ендрю било сказано - фраза фераррі фама 2х2 !

Вован гроза

Поважний гравець
Реєстрування
19 Сер 2023
Дописи
122
Реакції
146
Бали
46

Ха ГА гляне історію покарай луіса ферарі !

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю!
гравець "Луіс Фераррі" перший вас образив, за що і отримав покарання.
Після образ гравця ви написали:
"АХАХАХАХА, ты ж сам написал вес своих родных"​
За що і самі отримали покарання.
К чему наказание "Образа батьків"​
Покарання було видано не за образу батьків.
[2025-06-16 21:57:08] Адміністратор Макс Харбор замутив гравця Ендрю Блейд на 120 хв. Причина: Згадка родичів у негативному контексті​
Почему Луису Феррари дали наказание за образу игроков, а не образа игроков + провокация???​
Почав слідкувати я не з самого початку ситуації. На жаль, я не мав змоги з’ясувати, хто першим спровокував кого.

Докази порушення надам ГА/ЗГА, очікуйте кінцевої відповіді від них.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Навіть у випадку провокації відповідати згадкою родичів заборонено, адміністратор видав покарання за зафіксовані порушення від гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі