Зачинено Почистив Чат "ЗКТП - КТП - Спец.Адм"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Al Forelli

Отаман
Реєстрування
27 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
27
Бали
13
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: Якщо я вірно побачив - danulo_ua
3. Особистий нікнейм (Discord): .casperidze
4. Суть скарги: Спілкувалися ми у чаті, так в один момент гравець пошутив про сторонне "ПО", бачу йому дали блокування, через 10 хвилин приблизно, потім видалили повідомлення від ньго, після чого в котрий раз видаляють "Фулл чат" проведіть бесіду - покарайте модераторів які взловживають командою, проведіть інструктаж як правильно використовувати команду(Можливо вони не знають так як видаляють усе підряд, якщо КТП не знає також, я можу особисто вам провести інструктаж, ви потім проведете модерації)
Я вас зразу відмітив, але схоже ви дуже зайняті, тому пишу це через скаргу, також зробили КД 2 хвилини - хоча флуду немає, прошу забрати права у "Тім.Лідерів" змінювати налаштування такого каналу як "Спілкування" якщо вони не розуміють де фллуд а де спілкування.
Також прошу провести бесіду щодо граматики та картинки, яку він зробив, текст не підтримує "Українську мову" граматична помилка в слові "Moderator" в ньго це "Moderatoro" Прошу провести граматичну дискусію та навчити більш детально або зняти з посади та поставити більш досвідчену людину.
5. Доказ: (скриншот/відео):
1709986842770.png

1709987097320.png

6. Дата походження: 09.03.2024 "Чат" - 02.03.2024 "Граматика"

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Вітаю.
Інструктажі з модерацією проводяться на регулярній основі, стороньої допомоги не потребуємо. Видалення чату було через підтримання цього діалогу з "жартом", як ви написали раніше.
Щодо прав SM, нічого забиратися не буде, тому що вони напряму за цим слідкуюють.
SM 04 серверу є компетентеним та виконує всі поставлені завдання.
Кожна людина може допустити помилку в тексті, банер буде змінено найближчим часом.
Дякуємо за увагу, помилки будуть виправлені.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі