Розглянуто Пояснення щодо скарги // п.Радонежського

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: тут
  2. Особистий нікнейм: Кевін Теслюк
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація звертаюся до вас з поясненням своїх дій ( не можу залишити коментар під скаргою отож пишу в такому форматі ) стосовно пана Артема Радонежського, отож розпочнімо стосовно чого я затримав гравця Артема Радонежського, це було орієнтування докакзів я не маю але це можуть підтвердити працівники СБУ Д, також на самому відео п.Артема видно що він у орінтуванні, отож далі я не показував своє посвідчення по причині статуту СБУ а саме пункт 1.7 Ксерокопія отоє далі стосовно міранди я її зачитав але коли він був у авто, виходить палка з двох кінців пан Радонежський може нести на мене наклеп, а я можу збрехати що я її читав висновок тут буде такий що це порушення можна не рахувати як моє порушення оскільки доказів немає..... Далі зверну увагу що пан радонежський перетягував РП ( але це як припущення )на свою сторону а саме тим питанням що ознайомте мене з документами орінтування, системно я ніяк не можу це робити, по РП я маю право не показувати оскільки база СБУ засеркеченна інформація.... Також переглянувши саму скаргу і тайм коди пана радонежського Ксерокопія він зазначив за адвоката, хоча там немає ні слова за адвоката обман в наданні доказів (хоча сам перебив це я б надав йому докази в дс але Артем сказав цитую: оффтоп не діє більше 3 осіб, хоча він посиляється він не діє коли більше 5), отож це можна розцінити як наклеп та введення адмінітрації в оману.
Отож я вважаю що я як компетентний працівник СБУ в ролі РП гравця відіграв і все зробив по правилах, з моєї сторони не було порушень серверу, стосовно РП порушень теж немає, ото скаргу пана радонежського я пояснив і відповів з своєї сторони.
Докази (скріншот/відео):

1. Дата порушення: 11.07.2024

Іван Хілл

ЗГС Держ | На Пенсії
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
306
Реакції
170
Бали
88
Вітаю!

[На розгляді]

Ілля Лисенко

Західна Україна
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
125
Реакції
29
Бали
23
Вітаю!
Роглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
З приводу ознайомлення з документами/базою по орієнтуванню, ви мали по через /me, /do (РП відігровки) ознайомити Артема з базою орієнтування. Також зазначемо ви повинні були мати відеофіксацію діяльності орієнтування/патруля - за це ви отримали певне покарання. Порушення зі сторони працівника ЗМІ не виявлено.
[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі