В очікуванні Правила догляду за домашніми улюбленцями

Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
24
Реакції
33
Бали
16
Я думаю багато гравців підтимають мене бо вже набридло спостерігати як вмирають домашні улюбленці.
багато хто донате реальні гроші а отимує втрати через баги гри! Це не нормально.
Тому я,Прошу Вас,додати до загальних правил проєкту "Правила догляду за домашніми улюбленцями"
Розписати який проміжок часу між стадіями хвороби,і скільки часу до моменту смерті. І так як проєкт це РП процес,то скажіть мені,чи оброляєте спреєм від бліх і даєте таблетку антиглист раз на добу?

Форд

Шановний гравець
Реєстрування
18 Лют 2024
Дописи
47
Реакції
44
Бали
23
Шановний адміністрація роз'ясніть гравцям всім гравцям які втратили тварин З якої причини і чому це сталося це було б справедливо

Макс Бьорн

Козак
Реєстрування
8 Бер 2024
Дописи
14
Реакції
13
Бали
6
Я думаю багато гравців підтимають мене бо вже набридло спостерігати як вмирають домашні улюбленці.
багато хто донате реальні гроші а отимує втрати через баги гри! Це не нормально.
Тому я,Прошу Вас,додати до загальних правил проєкту "Правила догляду за домашніми улюбленцями"
Розписати який проміжок часу між стадіями хвороби,і скільки часу до моменту смерті. І так як проєкт це РП процес,то скажіть мені,чи оброляєте спреєм від бліх і даєте таблетку антиглист раз на добу?

Dmytrii

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
95
Реакції
73
Бали
21
якщо в реальному житті давати таблетки від глистів с обробляти тварину від бліх, то вона покине цей світ швиденько, а ще б було б краще коли ви вже робите тварину за карбованці так зробіть щоб вона і давали більше досвіду та коштів на роботах

Макс Маріарті

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
328
Реакції
88
Бали
73
+

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі