Розглянуто Правила нападу на вч / Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1. Хірокі Ультрас
2. Керівництво
3. Під час нападу на вч є таке правила як 2.5. Викрадати патрони та стояти, якщо кількість нападників на мітці менше 3-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Не одноразово я і інші стикались з проблемою з цим правилом що на мітці повинно стояти 3 гравця, не одноразово виникала проблема з цим.
Особисто у мене виникало завжди 2 проблеми що до часу/примітки тобто під час того як гос наступає та заходить в бункер я міг відійди або не побачити що всі побігли та получав покарання за це. Також що до 3 людей на мітці така ж сама ситуація з часом тобто ти не встигаєш зайти на мітку або ж всі вибігли і ти залишився на мітці. Сьогодні виникла ситуація з Адміністратором Кондратюком така як, що з мітки відійшли гравці під час того як вибігали. Буквально за 10 секунд часу вони повертаються і в цей момент я відлітаю в деморган. Моя скарга полягає в тому щоб добавити певний час скільки можна знаходитись менше 3 людей на мітці хочаб 15 секунд щоб людина могла роздуплитись що відбувається або інші повернутися з гори
4.
5. 30.01.25

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

У правила було внесено корективи щодо нападу на ВЧ.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі