Зачинено Правила написання РП Біографії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джозеф Фьюрі

Полковник НПУ 07 Чорноморський Край
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
61
Реакції
7
Бали
13
Міша Романчук і його життя

1,мене звати Міша Я проживаю в місті Києві дуже люблю займатися спортом і я народився в місті дніпро в 2008 року 24 серпня,на День Незалежності України я зі своїми друзями любив грати в любимі ігри а саме футбол на вулиці Бульвари Дніпра і ми там з друзями дуже багато відпочивали особино літомми з друзями дуже любили грати на тій вулиці бо там багато спогадів зв'язано з нашим дитинством яке проходило цілих 8 роківНаша дружба прекрати на тому на учоби поразки ми зі своїми друзями хтось поїхав в Харків хтось в Закарпаття хтось в Бердичів в мене був ще мій любимий мотоцикл який мені купив Мій батько в 2007 році в 15 березняпам'ятай як ми до бабушки їхали в село і ми там відпочивали ціле літо і це літо було неперевершено бо ми цілий днями відпочивали на річці жарили з друзями шашлики з м'яса кабана І після того Мій друг навчився плавати бо він на центр річки заплив і чуть би не втонувІ після того після неперевершеного літа ми їхали назад до Дніпра де я проживав тимчасово до тих пір поки непереїхали в Київ

Міша Романчук і його життя з мопедом який придбав йому батько,
2,Мої перші емоції були як я сів на цей мопед а саме Spark SP 125C-2CD Grey на ньому Перший раз я йому собі зламав руку разом з ногоюну після того воно бистро зажило і я дальше поїхав кататись на своєму любимому мопеди зі своїми друзями і ми їздили з друзями кататись по селу до самої ночі Поки не заходило сонце і мене Пішли по своїм будинкам спати а на другий день ми з друзями їхали в магазин і купляли багато собі смаколиків і їхали на річку або до друга домой і ми там в нього вдома грали в футбол чи і PlayStation і ми розходилися під самий вечір і їхали по домам і їли смаколики якими не доїли в друга вдома чи на річціА тим часом опять стояв в гаражі в діда Ідіть за ним доглядав Поки я був на учоби в Дніпрі поки що Поки я не переїхав в Київ мопед Я віддав дідові який доглядав за ним все моє життя яке я проводив в селі Також я коли приїжджав вже у возрасті 15 років до села Мій дід давав мені мого мопеда і я катався зі своїми друзями у яких вже були також мопеди які їм купив дід або батько ну перші дні коли я хотів собі мопеда мені ніхто не хотів його купляти бо в сім'ї Були скрутні часи А сам без грошей я навчився дисципліні і також терпіння

Міша Романчук історія про мою школу і інститут
3,Я коли вчився в першому класі Я був дуже хорошим учеником і Примером школи і все тренується до восьмого класу поки я не рішив уйти з дев'ятого класу долучитися в Житомирі А чому саме долучитися до Житомира бо там дуже хорошо учеба йде Я хотів попасти в інститут саме туди поки на тей час там інститути були дуже ідеальні які підходили мені по всім критеріям І я також закінчив в інститут на червоний диплом який мені ні в чому не пригодиться бо мене і так брали на всі роботи і по трудові книжки перша моя робота була це будівельник який мене чотири роки спустя Я трудоустройства два роки звільнився і перейшов і перейшов я на слідуючу роботу а саме В національну поліцію України слідчим на якій посаді Я пробув не дуже довго бо я пішов після того на військову службу Після того як я відслужив на військовій службі Я пішов жити ідеальне життя в мене У мене є дівчина з якою я зустрічаю вже як три роки з якою Ми скоро будемо женитися І після того ми будемо уезжать за границю з Сіма почестями які осталися в моїй житті все що робиться То найлучше саме найлучше життя пробувала в селі також з батьками які були поруч На жаль мені мої батьки не дали таке гарне життя які давали всім дітям на світіПоки вони були в моїй житті Мої батьки Вони приносили Мені радість за те що вообще вони бачу Я їх бачу своїми На жаль в їхній будинок влетів ворожий шахет після того Їх не стало Я хотів би їх ще раз в житті побачити Ну на жаль я вже не можу я не бажаю ніяким дітям чи даже дорослим які тоже щита даже старших дітей яких за 30 за 20 років батьки сина щита дітьми я їм не бажаю також побачити їхніх батьків якіх В їхній будинок влітає ворожий шахет на цьому все історія закінчена,,,,,,

з повагую Міша Романчук!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі