Матвій Хантер
ДКВС 06|UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 29 Січ 2026
- Дописи
- 27
- Реакції
- 7
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Матвій Хантер [44092]
2. Нікнейм порушника: Віталій Коток [30324] Богдан Грейс [29567]
3. Суть скарги:
Я, Матвій Хантер [44092], стояв на кордоні та виконував службові обов’язки.
До мене підійшов адміністратор і повідомив, що на кордоні повинно було стояти не більше 6 осіб, і що я нібито стою один. Я залишався на місці та чекав адміністратора, щоб пояснити ситуацію, оскільки наш куратор заздалегідь дозволив таке несення служби.
Під час розмови пан Віталій Коток [30324] дозволив собі образливе висловлювання на мою адресу, а саме назвав мене «тупим» — таймкод 3:12, що є образою співробітника державної організації.
Після цього Богдан Грейс [29567] взяв мене в наручники, а Віталій Коток [30324] без законних підстав розстріляв мене — таймкод 5:00.
Усі дії та порушення повністю зафіксовані на фрапсі.
Прошу розглянути дану ситуацію та надати їй відповідну оцінку.
4. Доказ порушення (
)
5. Дата порушення: 08.02.2026
2. Нікнейм порушника: Віталій Коток [30324] Богдан Грейс [29567]
3. Суть скарги:
Я, Матвій Хантер [44092], стояв на кордоні та виконував службові обов’язки.
До мене підійшов адміністратор і повідомив, що на кордоні повинно було стояти не більше 6 осіб, і що я нібито стою один. Я залишався на місці та чекав адміністратора, щоб пояснити ситуацію, оскільки наш куратор заздалегідь дозволив таке несення служби.
Під час розмови пан Віталій Коток [30324] дозволив собі образливе висловлювання на мою адресу, а саме назвав мене «тупим» — таймкод 3:12, що є образою співробітника державної організації.
Після цього Богдан Грейс [29567] взяв мене в наручники, а Віталій Коток [30324] без законних підстав розстріляв мене — таймкод 5:00.
Усі дії та порушення повністю зафіксовані на фрапсі.
Прошу розглянути дану ситуацію та надати їй відповідну оцінку.
4. Доказ порушення (
5. Дата порушення: 08.02.2026