Важливо Правила та форма подачі позовної заяви до Місцевого суду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,091
Реакції
2,160
Бали
253

file.png

Правила подання позовних заяв:
- Нумерація йде від 001. Також, вам необхідно перед нумерацією вказати який саме вид порушення. К - Кримінальний або А - Адміністративний.

- Потрібно створити тему із заголовком по прикладу: "Позовна заява № | Обвинувачений: Nick Name" (уважно дивіться на номер, заповнюйте його згідно інших позовних заяв. Тобто: якщо є позовна заява №001 маєте підписувати свою заяву другим номером).

- Будь-який оффтоп у темах з позовними заявами заборонений
Відповідати у темі можуть лише:
- Позивач
- Суддя
- Обвинувачений
- Прокурор
- Адвокат
- Свідки
Адвокат може брати участь у розгляді позовної заяви лише у випадку, якщо відповідач вкаже, що його інтереси представлятиме адвокат (Обов'язкова вказівка Ім'я та Прізвища).

Позов буде відмовлено якщо:
- Подання позову від 3-ї особи.
- Відсутні докази порушення;
- Заява до суду складена не за формою;
- Минув термін порушення – 5 днів;
- Якщо позовна заява була редагована без відповідного клопотання;
- Якщо в позовній заяві оспорюються відносини, які не мають зв'язку до судового органу;
- Наявність неадекватного трактування у поданні позовної заяви;
- Якщо у позовній заяві оспорюються дії, які не торкаються прав, свобод чи законних інтересів заявника.
- Використовувати НонРп терміни у позові (МГ).
- Якщо назва/опис відео-доказів у суді буде провокаційною/образливою/неадекватною вона не буде розглядатися та враховуватися.
- Ображати будь-яку зі сторін судового процесу.
- Використовувати нецензурну лайку в позові.

Примітки:
1. Норма зберігання спростування на ту чи іншу дію становить – 7 діб.
2. Якщо підсудний не виплатив моральної шкоди за 24 години, на нього пишуть ордер і всі виплати покриває скарбниця Південної України через президента.

file.png

Від громадянина Південної України - Ім'я Прізвище
до інстанцій Місцевого суду Південної України
хх/хх/хххх​

Позовна заява до Верховного суду

Я, Ім'я Прізвище, проживаю у місті (вказуєте місце проживання), подаю позовну заяву до місцевого суду проти громадянина Південної України - Ім'я Прізвище та прошу суд взятися за діло за фактом порушення __________ (описуєте статті, порушені громадянином).

Підстави подання позову до суду: ___________________(розписуєте сутність ситуації, що відбулася, докладний опис порушення громадянина)

Вимоги: ________________(розписуєте вимоги за підсумками розгляду справи)

Доказова частина: (Вставляєте посилання на відео докази порушення громадянина)

подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі