- Реєстрування
- 28 Лют 2024
- Дописи
- 4,030
- Реакції
- 2,699
- Бали
- 253
Правила подання позовних заяв:
- Потрібно створити тему із заголовком "Позовна заява №1 | Обвинувачений: Nick Name" [уважно дивіться на номер заяви, перше звернення отримує №1 і так далі]
- Заповнити форму позову за допомогою коду, як нік користуватися розписано тут(клікабельно) у Глава 2. Вставка документів
- Будь-який оффтоп у темах з позовними заявами карається баном форумного облікового запису.
Відповідати у темі можуть лише:
- позивач
- суддя
- обвинувачений
- прокурор
- адвокат
Адвокат може брати участь у розгляді позовної заяви лише у випадку, якщо відповідач вкаже, що його інтереси представлятиме адвокат (Обов'язкова вказівка Ім'я та Прізвища).
Позов буде відмовлено якщо:
- Подання позову від 3-ї особи.
- відсутні докази порушення;
- позов складений не за формою;
- минув термін порушення – 5 днів;
- якщо позовна заява була редагована без відповідного клопотання;
- якщо в позовній заяві оспорюються відносини, які не мають зв'язку з компетенцією судового органу;
- наявність неадекватного трактування у поданні позовної заяви;
- Якщо у позовній заяві оспорюються дії, які не торкаються прав, свобод чи законних інтересів заявника.
- Використовувати НонРп терміни у позові (МГ).
- Якщо назва/опис відео-доказів у суді буде провокаційною/образливою/неадекватною вона не буде розглядатися та враховуватися.
- Ображати будь-яку зі сторін судового процесу.
- Використовувати нецензурну лайку в позові.
Примітки:
1. У разі, якщо створюються однакові позови по одній і тій самій ситуації, відхиляються всі, крім одного.
2. ООС вставки дозволено використовувати у разі, якщо не надається можливим дати іншу відповідь для закриття позовної заяви.
3. Норма зберігання спростування на ту чи іншу дію становить – 7 діб.
4. Якщо підсудний не виплатив моральної шкоди за 24 години, на нього пишуть ордер і всі виплати покриває скарбниця Східної України через президента.
Від громадянина Східної України - Ім'я Прізвище
до інстанцій Верховного суду Східної України
хх/хх/хххх
хх/хх/хххх
Позовна заява до Верховного суду
Я, Ім'я Прізвище, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Ім'я Прізвище та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення __________ (описуєте статті, порушені громадянином).
Підстави подання позову до суду: ___________________(розписуєте сутність ситуації, що відбулася, докладний опис порушення громадянина)
Вимоглива частина: ________________(розписуєте вимоги за підсумками розгляду справи)
Доказова частина: (Вставляєте посилання на відео докази порушення громадянина)
*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Я, Ім'я Прізвище, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Ім'я Прізвище та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення __________ (описуєте статті, порушені громадянином).
Підстави подання позову до суду: ___________________(розписуєте сутність ситуації, що відбулася, докладний опис порушення громадянина)
Вимоглива частина: ________________(розписуєте вимоги за підсумками розгляду справи)
Доказова частина: (Вставляєте посилання на відео докази порушення громадянина)
*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Ім'я прізвище
Зв'язок ((discord/telegram))
Підпис
Підпис
Код:
[IMG width="197px"]https://i.postimg.cc/fLrQRywy/klipartz-com.png[/IMG][/CENTER]
[RIGHT][SIZE=4][FONT=trebuchet ms]Від громадянина Східної України - Ім'я Прізвище
хх/хх/хххх[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[CENTER][FONT=trebuchet ms][B]Позовна заява до Верховного суду[/B][/FONT][/CENTER]
[SIZE=4][FONT=trebuchet ms]Я, Ім'я Прізвище, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Ім'я Прізвище та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення __________ (описуєте статті, порушені громадянином).
[B]Підстави подання позову до суду[/B]: ___________________(розписуєте сутність ситуації, що відбулася, докладний опис порушення громадянина)
[B]Вимоглива частина[/B]: ________________(розписуєте вимоги за підсумками розгляду справи)
[B]Доказова частина[/B]: (Вставляєте посилання на відео докази порушення громадянина)
*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.[/FONT][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=4][FONT=trebuchet ms]Ім'я прізвище
Підпис[/FONT][/SIZE]
[CENTER][/RIGHT]
[CENTER]
Шаблон передачі кримінальної справи до суду
До Верховного суду Східної України
Від Прокуратури Східної України
хх/хх/хххх
хх/хх/хххх
Кримінальна справа СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN
Прокуратура Східної України надсилає до Верховного суду матеріали кримінальної справи СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN
До матеріалів кримінальної справи прикладаю таку документацію:
1. Матеріали кримінальної справи – СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN;
2. Контактні дані: ((discord/telegram))
Прокуратура Східної України надсилає до Верховного суду матеріали кримінальної справи СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN
До матеріалів кримінальної справи прикладаю таку документацію:
1. Матеріали кримінальної справи – СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN;
2. Контактні дані: ((discord/telegram))
Ім'я прізвище
Підпис
Підпис
Код:
[CENTER][IMG width="197px"]https://i.postimg.cc/fLrQRywy/klipartz-com.png[/IMG][/CENTER]
[RIGHT][SIZE=4][FONT=trebuchet ms]До Верховного суду Східної України
хх/хх/хххх[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[CENTER][FONT=trebuchet ms][B]Кримінальна справа СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN[/B][/FONT][/CENTER]
[SIZE=4][FONT=trebuchet ms]Прокуратура Східної України надсилає до Верховного суду матеріали кримінальної справи СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN.[/FONT][/SIZE
[SIZE=4][FONT=trebuchet ms][B]1. Матеріали кримінальної справи – СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN;
[B]2. Контактні дані: ((discord/telegram))
[B]Доказова частина[/B]: (Вставляєте посилання на відео докази порушення громадянина)[/FONT][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=4][FONT=trebuchet ms]Ім'я прізвище
Підпис[/FONT][/SIZE]
[CENTER][/RIGHT]
Останнє редагування модератором: