Юра Фернандо.
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 4 Гру 2023
- Дописи
- 246
- Реакції
- 76
- Бали
- 33
- Нікнейм гравця:Вовка Золото, Олег Коршун, Остап Фоховець
- Особистий нікнейм:Юра Фернандо
- Суть скарги: Їхав я зі своїм другом та він казав ( мусора бляди) і Працівник СБУ К мене арештував томущо йому почулося що це я сказав але я їм говорю що я це неказав вони всеодно говорили що це я сказав тоді я попросив працівника СБУ К показати відеорегістратор із машини на що мені відповіли офтопом що він незнімав фрапс я їм говорю як працівник виєжає на патрульовання без фрапсу тоді вони зрозуміли що вони порушили правил і відпостили мене та я вже збираюся їти і кажу Мирного неба над головою І чую як в мою сторону було сказано Словами Працівника СБУ К Олега Коршун Що він мене послав *********************************** і я вернаюся до нього і кажу яке право працівник СБУ має говорити до громодянина не цендзурною лексикою і він тоді дальше в машину мене знову почав заколювати але сказав працівник СБУ Вовка Золото щоб він мене розколов з наручників так і Я нечайно забув включити звук там де чути мене на фрапсі але на 7:07 від тої хвили та секунди мене було чути і тоді коли мене чути не було я до працівників СБУ говорив адекватно
і після того працівник сказав ідіть погуляйте і я кажу чому якщо ви мене обізвали то чому я маю іти гуляти він говорить що вже до свого співробітника це казав але я йому говорю що він в мою сторону сказав тоді Працівник СБУ почав підности на мене тон голоса тоді я попросив показати запис з боді камера що я такого не казав але він незахотів показувати казав що він незобовязаний і тікає він мене а я ще з ним розмову незакінчив але він втікає нехоче зімною розмовляти тоді працівник СБУ Вовка Золото почав мені говорити що я пристав типо до працівників та щось мені ще почав говорити за реальне життя і тоді мені сказали що вони мають право мене не слухати але чомусь мене право обзивати мають ? Це я нерозумію тоді я вже нестримався і трошки підняв тон на працівників СБУ тоді ми говорили і вони говорять що вони мене нормально почали відпоскати алеж Працівник СБУ Олег мене обізвав і я їм неміг то втлумачити бо вони не розуміють і ще кажуть що я приставати начав до них тоді я їм висказався і в мене закінчилася пам'ять і після якраз закінчення фрапсу мене вбиває заспини Працівник СБУ Остап і я потім знову приїхав і мене покликали в 02 сервер діскорду і почали троє на одного а там був Працівник СБУ К Вовка та Олег і також був ВРУ забув нікнейм почали мене обзивати та виновачувати мене та пообзивали мене і я вже не витримав та також послав іх бо вже не міг вони мене ще по оскали та вийшли і незакінчили справу.
Прошу наказати Двох працівників Та вибачитися перед тими словами які вони сказали
Адміністротори я вибачаюся але від 00:00 сек до 07:07 не було чути мене і я буду нести відповідальність з 00:00 до 07:07 а після 07:07 там вже є що послухати. - Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення:02.2.2024