Розглянуто Предвзятое отношение // ГА Олег Галицький // Для руководства проэкта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

uzishka

100
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
34
Реакції
123
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Ромон Важливий
  3. Суть скарги: Администратор Олег Галицький предвзято относится ко мне. Во первых я писал 4 жалобы на него, где в четвертой жалобе было сказано, что на рассмотрение исключительно для Владислава Савочкина! Эти жалобы были связаны с неправильной выдачей наказания, и все 4 мне отказали. После этого я понял, что спорить с администрацией 02 сервера бесполезно, и попросил удалить мой аккаунт на 02 сервере. Эту жалобу, как и все прошлые рассмотрел Олег Галицький, и вынес следующий вердикт "Заблокований обліковий запис не підлягає видаленню.", хотя в нормативах нету такого правила. Разве это не предвзятое отношение? Я не удивлюсь если эту жалобу снова рассмотрит Олег Галицький (как он любит это делать, рассматривать жалобы на самого себе, где в названии четко написано что эта жалоба не для него), но все же хочу что-бы он ответил мне на пару вопросов. 1. Почему за упом. родных банят по шестеркам? 2. Почему администратор Олег Галицький не захотел удалять мой аккаунт по собственному желанию? 3. Почему администратор рассмотрел четыре жалобы сам, на самого себя?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Все в сути жалобы
  5. Дата походження: 30.04.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

1. Якщо від гравця було надзвичайно серйозне порушення, адміністрація в праві відхилитись від встановленого нормативу та видати покарання.
2. Адміністрація може видалити ваш обліковий запис, в тому випадку коли він не перебуває в блокуванні та належить вам.
3. Головний Адміністратор має повноваження розглянути скаргу, якщо вона написана для керівництва.
Так як ГА/ЗГА будь-якого з серверів мають право виносити вердикт на скарги, які написані на ім‘я будь-якої посадової особи, якщо вони в змозі дати відповідь. Оскільки, вони являються керівництвом свого сервера і мають право вирішувати та виносити вердикт, щодо внутрішньо-серверних ситуацій.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі