Відмовлено Президент звільнив без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Кві 2023
Дописи
1
Реакції
7
Бали
6
Ваш ігровий нік: Андрій Бойсюк
Ігровий нік лідера: Аристарх Кривий
Причина покарання: Президент перевищення службових повноважень
Суть скарги: Причина ми проводили набір зайшла людина з заднього входу в червоній зоні я не знав шо це президент я його просив покинути територію він не покидав я його затримав та вивів за грати.Далі він каже покажіть посвідчення я показав на рівні очей він не відіграв що забрав посвідчення з рук я відіграв що забрав посвідчення а він каже звільнив людину.Хоча він немає таких Повноважень.Він не брав трудову навіть щоб там вказати про звільнення.В трудовій він вказав причину Президент і все.

Відео докази від Полковника НПУ Київ Юрій Рудик: https://youtube.com/clip/Ugkxo-Azze0VQLaNSKxcIA1pLwB8bws2mTDj?si=w7Bqs18etmjVgf-c

Моя трудова книга:

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
"5. Президент має вагомий вплив на будь-яку фракцію. Він може проводити будь-якого виду перевірки, знімати людей з посад та понижати їм звання не зважаючи на їх статус та посаду."

Ви як працівник державної структури повинні були знати Президента в лице, так як він вважається главою держави та гарантом конституції.
Також з приводу причини звільнення "Президент". Коли звільнення робить Президент, то в будь-якому випадку буде ця причина, її ніяк не змінити. І також вас було звільнено за допомогою планшету (тобто по RP).

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі