В очікуванні Прибрати систему загального складу!!!

Вадим Kондратюк

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
90
Реакції
77
Бали
31
Вік
25
Я пропоную прибрати систему загального складу!. По перше ЗСУ не завжди можуть возити БК. По друге Клану легше добути зброю(Вкрасти купити у НПС и тд). По трете коли проходить ГРП/РП у МВС постійно немає БК бо всім треба зброя іза цього багато ГРП/РП погано проходять.Тому я пропоную повернути склади як було раніше. Що ЗСУ возять собі. А всі інші були безкінечними як раніше

Вадим Kондратюк

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
90
Реакції
77
Бали
31
Вік
25
Нажимайте підтримати
Прибрати систему загального складу!!! _ UKRAINE GTA - Ігровий форум - Opera 12.08.2024 9_03_07.png

Реєстрування
8 Бер 2023
Дописи
13
Реакції
29
Бали
21
Я пропоную прибрати систему загального складу!. По перше ЗСУ не завжди можуть возити БК. По друге Клану легше добути зброю(Вкрасти купити у НПС и тд). По трете коли проходить ГРП/РП у МВС постійно немає БК бо всім треба зброя іза цього багато ГРП/РП погано проходять.Тому я пропоную повернути склади як було раніше. Що ЗСУ возять собі. А всі інші були безкінечними як раніше
Або, як варіант щоб можна було зробити роздільні склади кожної фракції. У ЗСУ свій склад, у НПУ/СБУ/ДКВС свої склади, та О.С. кожної фракції міг сам до своєї фракції завозити БК.

Лесик Уайт

Новий гравець
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
6
Або зробіть так щоб інші Фракції могли тоже возити БК!

Влад Вакула

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
242
Реакції
95
Бали
73
за

Нікіта Лізейник

01 | S.M
Тех. Підтримка
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
445
Реакції
304
Бали
123
Я, як Генерал ЗСУ, повністю підтримую дану ідею. Бачу наступні рішення даної проблеми:
1. Прибирання загального складу
2. Збільшення кількості маршрутів возіння БК, покращення їх зручності, збільшення кількості БК яке привозиться
3. Додавання іншим фракціям можливість возити БК, наприклад УЗ надати можливість привозити БК на склад ВЧ у більших масштабах (наприкалд 50 000 БК за раз)
4. Розробка обмежувача набраних патронів у розмірі: МП5, Скар, М4 - до 500 патронів на особу; Снайперська гвинтівка - до 200 патронів на особу

Робити зміни у систему загального складу дуже треба, так як ЗСУ не має можливості тільки й возити БК

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
849
Бали
138
Нейтрально , был полканом зсу и надо держать актив и следить за складом
И было стабильно 800+

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі