В очікуванні Прибрати скіни та зробити так, щоб людина сама собі створювала персонажа

Кирило Хілс

Взятка всьому голова
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8
Шановні розробники Ukraine gta!
Пропоную прибрати скіни та замість них зробити систему типу як в gta v onlinе та інших...
А саме: в магазині одягу буде продаватися дуже багато різного одягу, а не скінів, перед людиною буде на самому початку її гри на цьому прекрасному проєкті стояти шаблон чоловіка чи жінки, гравець зможе сам вибрати колір шкіри, колір волосся, обличчя, зачіску, одяг та навіть взуття свого персонажа. примітка: одяг та взуття гравець купує тільки потім в магазині одягу.
Аксесуари я чіпати не хочу.
Тому надіюсь ця ідея зацікавить багатьох гравців.

Останнє редагування:

Jon_Brom

Козак
Реєстрування
6 Вер 2024
Дописи
21
Реакції
7
Бали
6
За доволі цікаво але треба подумати як зробити зі старими скінами скоріш всього думаю треба зробити щоб усі скіни можна було обміняти на коіни а за них создавати і прокачувати персонажа

Реєстрування
3 Лип 2026
Дописи
0
Реакції
3
Бали
4
За. В такому випадку дійсно створюється більше унікальності для кожного гравця. Можна створити дійсно класний скін, на думку гравця, а не лише підлаштовуватися під вже існуючі. Також у такому разі потрібно додати можливість обміняти ці скіни на ігрову валюту, а якщо гравець відмовиться цього робити аж до оновлення - то примусово забрати у нього скін і видати кошти

Володимир Дімура

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
2
Реакції
2
Бали
8
Вік
19
Адреса
м.Миколаїв
Очевидно за. Проте, не вважаю таке можливим на двіжку сампа. На GTA 5 сервері проєкту таке є, але навряд-чи це можливо тут, треба ж бути реалістом.

Кирило Хілс

Взятка всьому голова
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8
Очевидно за. Проте, не вважаю таке можливим на двіжку сампа. На GTA 5 сервері проєкту таке є, але навряд-чи це можливо тут, треба ж бути реалістом.
Якщо ви за прошу натиснути стрілочку вгору

Кирило Хілс

Взятка всьому голова
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8
За доволі цікаво але треба подумати як зробити зі старими скінами скоріш всього думаю треба зробити щоб усі скіни можна було обміняти на коіни а за них создавати і прокачувати персонажа
Якщо ви за прошу натиснути стрілочку вверх

Кирило Хілс

Взятка всьому голова
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8
Я розумію, але я знаю один мта проєкт не буду його тут згадувати, там можна так робити

Кирило Хілс

Взятка всьому голова
Реєстрування
28 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8
Шановні розробники Ukraine gta!
Пропоную прибрати скіни та замість них зробити систему типу як в gta v onlinе та інших...
А саме: в магазині одягу буде продаватися дуже багато різного одягу, а не скінів, перед людиною буде на самому початку її гри на цьому прекрасному проєкті стояти шаблон чоловіка чи жінки, гравець зможе сам вибрати колір шкіри, колір волосся, обличчя, зачіску, одяг та навіть взуття свого персонажа. примітка: одяг та взуття гравець купує тільки потім в магазині одягу.
Аксесуари я чіпати не хочу.
Тому надіюсь ця ідея зацікавить багатьох гравців.
Дякую всім за підтримку! Розумію, що на рушії SA-MP це складно, але розробники могли б реалізувати це через систему модульних скінів.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі