Оскаржено Признання!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Вер 2024
Дописи
55
Реакції
13
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Тоні Харінсон
  2. Особистий нікнейм:Микита Логан
  3. Суть скарги:Я хотів повернути своє таким способом : Оля Логан була одружена на Микита Логан ( була прописана в мене в квартирі) коли ми хотіли розлучитися вона в мене попросила спочатко 10 000 000 приблизно за 7 днів до блокування потім вона попросила сертіфікат на розлучення я їй дав це папір( розлучення ) вона казала що потім поверне 8 000 000 коли не казали прошов тиждень вона не відповідала я коли її знайшов в грі
    я їй кажу можеш мені дати 7 000 000 в долг потім поверну вона каже под фрапс я кажу добре
    вона перекинула 6 000 000 після чого я покинов гру
    на наступний день в Діскорде я їй пишу помятаєш я тобі давав 1 сертіфікат та 10 000 000 з яких 5 000 000 це борг який я їй повернув 5 було якщо будуть потрібні комусь з нас грощі вони поїдуть на фонд (ахах )

я дуже сильно вибачаюсь що так зробив я хотів повернути свої кошти так як вона не відповіддала в ДС я мав можливість тілки так певернути свої кошти я признаю що повинин був н'як інак але вона була згодна тілки так !!!!

я вибачаюсь я більше не буду таким способом повертати грощі та в наступний раз буду писати всі кошти які я надаю під фрапс!!!

дякую шановні адміністратори !!!

якщо маєте можливість перевірити по логам перекази на карту а також обмін то перевірьте та можете це впевнитися
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):немає перевірьте по логам переказів
  5. Дата походження:26.11.2024

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.
У зв'язку з тим, що ви відбули більшість часу покарання, блокування буде знято.
Просимо не порушувати правила серверу, та робити висновки.
Оскаржено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі