Розглянуто Прикалісти с Кензо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Ярмак

Геній Мільярдер Плейбой Філантроп
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
157
Бали
88
Веб-сайт
www.youtube.com
Ваш нікнейм: Владислав Ярмак
Нікнейм гравця: Хаторі Кензо, ЗІппо Кампот, Кошмар Кензо, Кристіян Присяжнюк, Киллер Кензо.
Дата порушення: 27.11.22
Опишіть ситуацію: їхав додому поїсти салат, побачив як кензо присують НПУшників, я став не подалік від них метрів 20 від них включив аварійку та відкрив капот щоб провірити рівень маслу в машині далі ці прикрасні люди в кількості 5 осіб підбігли до мене та під дулом автомата почали примусювати відігрувати рп а як ми знаємо примусова відігровка заборонена (якщо не помаляюсь) далі я не один раз сказав я не маю бажання відігрувати рп з вами на що вони не приняли уваги та почали бити мою машину та вкінці дмити, також образи в мою сторону а вкінці не одноразовий стрім снайп.
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: 2:20:00 до 2:31:00 та таймкод стрімснайпу та musik voise 2:55:00

Владислав Ярмак

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
157
Бали
88
Веб-сайт
www.youtube.com
То есть то, что ты оскорбил всю фаму Кензо это не "нызько", а когда тебе сказали за очки - это "нызько". По факту, единственный НРПшер в этом случае как раз таки ты. Слишком много ты себе позволяешь говорить в адрес других людей, за это с тобой так обращаются. Относись к другим людям нормально, тогда и они тебя не будут чмырить. Око за око! Sokaya 100
Цікаво а навіщо переходити на особистісті коли не знаєш з чого усе розпочалось рекомендую для початку повністю взнати ситуацію конфлікту не лише зі своєї фами а і з мої сторони теж, я впевнений що ваша думка про мене може змінитися.

P.s є люди з Кензо до яких я ставлюся або нейтрально або добре я не просто захотів і начав якось трогати усе розпочалось з вас, більше оффтопа не буде.

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
199
Реакції
171
Бали
43
Беру скаргу на розгляд...
Вкажіть тайм-коди порушень в точності до хвилини та секунди порушення!
Даю 12 годин, після 12 годин скарга буде відмовлена!

Владислав Ярмак

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
157
Бали
88
Веб-сайт
www.youtube.com
Беру скаргу на розгляд...
Вкажіть тайм-коди порушень в точності до хвилини та секунди порушення!
Даю 12 годин, після 12 годин скарга буде відмовлена!
Тайм-код: з 2:20:30 до 2:30:35 та
з 2:54:50 до 2:56:30 я перепрошую я в скаргі написав тайм коди.

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
199
Реакції
171
Бали
43
Вітаю!
Гравець Хатторі Кензо отримає покарання згідно з правил:
7.1 - "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [КПЗ 300 хвилин/Подвоєний термін(якщо порушник знаходиться на доволі високому званню у фракції(4-10 ранг)].
Примітка 1: Гравцям до (4 рівня) видається [КПЗ 150 хвилин]
6.1 - “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу (змішування чатів). [Попередження, у разі ігнорування – мут на 30 хвилин]
6.5 - Flood in Voice Chat – Крики, включення музики/музичних доріжок, використання програм для зміни голосу та все, що може перешкоджати нормальній грі. [Мут 60-180 хвилин]
Гравець Киллер Кензо отрумає покарання згідно правила:
7.1 - "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [КПЗ 300 хвилин/Подвоєний термін(якщо порушник знаходиться на доволі високому званню у фракції(4-10 ранг)].
Примітка 1: Гравцям до (4 рівня) видається [КПЗ 150 хвилин]
Гравець Рян Соколов отримає покарання згідно з правил:
6.1 - “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу (змішування чатів). [Попередження, у разі ігнорування – мут на 30 хвилин]
7.4 - "DB" - Drive By - Нанесення шкоди, вбивство іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу. [КПЗ 150 хвилин]
7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [КПЗ 30-60 хвилин / Подвоєний термін якщо порушник знаходиться в організації]
Гравець Владислав Ярмак отримає покарання згідно з правил:

7.8 - "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [КПЗ 100 хвилин]
7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [КПЗ 30-60 хвилин / Подвоєний термін якщо порушник знаходиться в організації]
7.12 - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. [КПЗ 60 хвилин]
Також гравець Владислав Ярмак отримає покарання у виді бану на 7 днів без права на оскарження згідно з пунктом:

7.16. Зловживання порушеннями правил сервера. [Бан 5-30 днів]
Примітка 1: неодноразове (від 3 і більше) порушення правил сервера, які були здійснені за 7 днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі