Відмовлено Примусова вимога продажу майна — скарга на адміністратора [Стас Сапаров]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дрейк Райдер

⚠️Warning⚠️
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
61
Реакції
52
Бали
33
1. Ваш нік:

[Антон Райдер]

2. Нік адміністратора:

[Стас Сапаров]

3. Дата та час ситуації:

[09.12.2025 час приблизно о 00:00]

4. Суть скарги:

Подаю скаргу на дії адміністратора [Стас Сапаров], який вимагає від мене примусовий продаж майна, здобутого на ловлі.

Обставини були такими:

• Під час ловлі я знаходився повністю сам, без інших гравців, які б також намагалися зловити це майно.

• Ловля пройшла без будь-яких порушень, конфліктів чи блокувань доступу.

• На момент ловлі був присутній адміністратор [Стас Сапаров ], який контролював ситуацію.

• На мене не подано жодної скарги — ніхто не заявляв про порушення з мого боку.

Після цього адміністратор почав вимагати, щоб я продав майно в державу, аргументуючи це тим, що у мене не було особистої відеофіксації.

Хочу уточнити:

🔹 Правила вимагають відеофіксацію для того, щоб довести невинність у разі скарги.

🔹 У моєму випадку жодної скарги немає, отже немає й підстав застосовувати санкції.

🔹 Ситуація була повністю контрольована адміністратором, і він бачив, що порушень не було.

🔹 Вимога примусового продажу виглядає як безпідставна та не відповідає правилам сервера.

5. Що я прошу:

Прошу розглянути дії адміністратора [Стас Сапаров] та надати офіційну оцінку його вимозі.

5. Що я прошу:

Прошу розглянути дії адміністратора [Стас Сапаров] та надати офіційну оцінку його вимозі.

Також прошу:

• Визнати ловлю дійсною, оскільки вона пройшла без порушень і без скарг.

• Скасувати вимогу примусової продажі як таку, що не має підстав.

• Надати посилання на конкретний пункт правил, на який спирається адміністратор, коли вимагає у мене продати майно.

6. Докази:

• Скріни переписки з адміністратором.

• Інші підтвердження за потреби.

IMG_5784.png
IMG_5785.png
IMG_5786.png
IMG_5787.png
IMG_5788.png
IMG_5789.png

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець.

Згідно з правилами ловлі майна:

Під час ловлі майна ви обов'язково маєте записувати ваш екран просимо не нехтувати цим, адже це допоможи в разі виникнення запитань від адміністрації й ви можете просто показати ваш запис і вони автоматично відпадуть. Якщо ви зловите майно та у вас не буде відеофіксації - майно конфіскують.

Прошу також зауважити, що дане правило застосовується до всіх без виключення зльотів і допомагає не лише вирішувати конфліктні ситуації (як було зазначено - скарг немає), а й перевіряти доброчесність гравців які беруть участь у зльоті та не використовують для цього стороннє програмне забезпечення.

Виключень в данному правилі не передбачено і в цьому випадку нажаль його зроблено також не буде. Дотримуйтесь правил заради справедливих умов зльоту.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі