Дрейк Райдер
⚠️Warning⚠️
- Реєстрування
- 20 Бер 2023
- Дописи
- 61
- Реакції
- 52
- Бали
- 33
1. Ваш нік:
[Антон Райдер]
2. Нік адміністратора:
[Стас Сапаров]
3. Дата та час ситуації:
[09.12.2025 час приблизно о 00:00]
4. Суть скарги:
Подаю скаргу на дії адміністратора [Стас Сапаров], який вимагає від мене примусовий продаж майна, здобутого на ловлі.
Обставини були такими:
• Під час ловлі я знаходився повністю сам, без інших гравців, які б також намагалися зловити це майно.
• Ловля пройшла без будь-яких порушень, конфліктів чи блокувань доступу.
• На момент ловлі був присутній адміністратор [Стас Сапаров ], який контролював ситуацію.
• На мене не подано жодної скарги — ніхто не заявляв про порушення з мого боку.
Після цього адміністратор почав вимагати, щоб я продав майно в державу, аргументуючи це тим, що у мене не було особистої відеофіксації.
Хочу уточнити:
🔹 Правила вимагають відеофіксацію для того, щоб довести невинність у разі скарги.
🔹 У моєму випадку жодної скарги немає, отже немає й підстав застосовувати санкції.
🔹 Ситуація була повністю контрольована адміністратором, і він бачив, що порушень не було.
🔹 Вимога примусового продажу виглядає як безпідставна та не відповідає правилам сервера.
5. Що я прошу:
Прошу розглянути дії адміністратора [Стас Сапаров] та надати офіційну оцінку його вимозі.
5. Що я прошу:
Прошу розглянути дії адміністратора [Стас Сапаров] та надати офіційну оцінку його вимозі.
Також прошу:
• Визнати ловлю дійсною, оскільки вона пройшла без порушень і без скарг.
• Скасувати вимогу примусової продажі як таку, що не має підстав.
• Надати посилання на конкретний пункт правил, на який спирається адміністратор, коли вимагає у мене продати майно.
6. Докази:
• Скріни переписки з адміністратором.
• Інші підтвердження за потреби.
[Антон Райдер]
2. Нік адміністратора:
[Стас Сапаров]
3. Дата та час ситуації:
[09.12.2025 час приблизно о 00:00]
4. Суть скарги:
Подаю скаргу на дії адміністратора [Стас Сапаров], який вимагає від мене примусовий продаж майна, здобутого на ловлі.
Обставини були такими:
• Під час ловлі я знаходився повністю сам, без інших гравців, які б також намагалися зловити це майно.
• Ловля пройшла без будь-яких порушень, конфліктів чи блокувань доступу.
• На момент ловлі був присутній адміністратор [Стас Сапаров ], який контролював ситуацію.
• На мене не подано жодної скарги — ніхто не заявляв про порушення з мого боку.
Після цього адміністратор почав вимагати, щоб я продав майно в державу, аргументуючи це тим, що у мене не було особистої відеофіксації.
Хочу уточнити:
🔹 Правила вимагають відеофіксацію для того, щоб довести невинність у разі скарги.
🔹 У моєму випадку жодної скарги немає, отже немає й підстав застосовувати санкції.
🔹 Ситуація була повністю контрольована адміністратором, і він бачив, що порушень не було.
🔹 Вимога примусового продажу виглядає як безпідставна та не відповідає правилам сервера.
5. Що я прошу:
5. Що я прошу:
Також прошу:
• Визнати ловлю дійсною, оскільки вона пройшла без порушень і без скарг.
• Скасувати вимогу примусової продажі як таку, що не має підстав.
• Надати посилання на конкретний пункт правил, на який спирається адміністратор, коли вимагає у мене продати майно.
6. Докази:
• Скріни переписки з адміністратором.
• Інші підтвердження за потреби.