Дмитро Авторітетов
I am always come back
- Реєстрування
- 20 Тра 2023
- Дописи
- 293
- Реакції
- 255
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора:Андрій Хансен,Міша Головченко
- Особистий нікнейм:Дмитро Варшавський
- Суть скарги: Вітаю шановне керівництво проекту UG Team,пане Олег,ми всі дуже раді вашому призначенню на посаду Керівника проекту і вітаю вас з новою посадою!
Почнемо з головної проблеми,а саме "Примусова зміна нікнеймів гравців"
Точніше буде сказано примусова зміна нікнеймів гравців які знаходяться в неоф.організаціях та мають доволі незвичайні нікнейми,а саме це нікнеймами з уживанями в прізвищах назву фамки(Приклад: Тюбикович,Хард,Ексайз,Бездари,Бархатні і т.д) або ж прізвища іноземного походження.
29.07.2025 року було введено так званне нововведення:

І після того як заходжу до гри мене відкидує без будь-якого попередження ЗГА 04 серверу Андрій Хансен,відкинув він мене на 9999 хвилиннатисніть для ознайомленняПісля чого,я одразу ж написав в репорт щоб даний адміністратор телепортувався до мене та не пояснив свої дії на що я отримав відповідь від Модератора Дмитра Оногі що ЗГА на даний момент не в мережі...
Дуже добре!!!Видав покарання без пояснень і вийшов з гри.
Після цієї казусної ситиації,я вирішив звернутись до ГА 04 серверу в ос повідомлення тг.
Запитавши що сталось/що відбувається/чому так сталось,чому відкинули без попереджень?
На що я отримав відповідь:
Після чого я кажу що не повідомляли про зміну в правилах проекту та о нововведенях!
І кажу що я не проти зміни нікнейму,але на разі не маю донат валюти та не маю можливості поповнити карбованці.
Мені взагалі цікаво як це примусова зміна нікнеймів,чому не подумали про гравців які не в змозі поповнити карбованці,у яких ще немає можливості заробляти та донатити в ігри тощо..
На проекті велика купа дітей грає і не всі мають можливість в наш час задонатити на зміну нікнейму в грі(ще раз повтроюю зараз йде тема про дітей)
Ви подумали про них?В багатьох них так само Non RP нікнейми..
Що робити їм?70 днів сидіть в деморгані,щоб після його знову покарали?!?!
Мені не відомо як на інших серверах,але адміністрація 04 майже завжди старається попередити гравців о змінах або нововведеннях у глобал.
На цей раз цього не сталось,за то коли виходить акції з донат магазину або змінюється товар у донат магазині то Максим Петрушка не поліниться та повідоме весь сервер через глобал ро зміни!
ЗГА вирішив зразу без попередження видати покарання.
Пройшов час до мене телепортується в якийсь момент ЗГА та каже що змінить мені нікнейм,я був вимушений погодитись,адже якщо б я не погодився то мене знову б покарали..
Також він видав компенсацію у вигляді 300.000 тисяч віртуальної валюти,не відомо чи ця компенсація та зміна нікнейму росповсюджується на всіх гравців.
Нагадую про те що з самого початку я отримав покарання у вигляді вічного деморгану,а через час мене примусили змінити нікнейм.
Звичайно я дуже вдячний що пан Хансен змінив мені нікнейм через комадну /setnickname,але це було зроблено примусово та некомпетентно!!!
Також хочу зазначити що до призначення пана Олега було вже подібне але для адміністрації проекту(до речі це було зроблено після нових правил написах ви самі знаєте ким))) також було примусове змінення нікнеймів та забороняли будь-яке використання іноземних прізвищ та фам по типу:Хевву,Вестернерс,Тейлор і т.д
Після вся адмністрація дружно звернулась до пана Сергія Коваленко і на той час ситуацію з цим правилом про нікнейми було вирішено.
Так як ви зазначили про тещо якісь гравці скаржились про положення нікнеймів прошу у відповіді закріпити хоча б одну скаргу від гравця якому це було не до вподоби.
Ще одне,також зазначено вами про те що: Якщо новий варіант відображення буде для вас незручним - повідомте нам, і ми покращимо ситуацію.
Тому прошу вас виправити це нововведеня про положення ігрових нікнеймів!
Велике дякую що вислухали,надіюсь на справедливе вирішення ситуації. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):вище закріплені всі докази,сьогодні зранку я знову отримав покарання але вже від головного тестера натисніть для ознайомлення
- Дата походження:30.07.2025