Розглянуто Приношу пробачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм:Паша Гордон
  3. Суть скарги:
Приношу пробачення всіх кого згадав в цій темі.

Всім привіт, я б хотів вибачитися за ці моменти які вчиняв та нашкодив вам, я прошу пробачення всіх тих кого обзивав та принижував, я прошу пробачення до адміністрації що порушував правила серверу 04, також хочу попросити пробачення в НПУ Х ще коли був Генералом Денис Сокіл, я неодноразово принижував/бив, це були емоції, тому що порушення від вас було дуже багато, та завжди вас кидав на форум, я також хотів попросити вас пані та панове, ваше пробачення адміністрація/НПУ Х, за те що я порушував/кривдив/слива ( ну зливати я вас не хотів, я хотів довести що я правий) я хочу щоб старий аркуш зірвали та спалили/викинули та почалась нова історія з нового листа.

НАДІЮСЬ ЩО ВІДПИШЕ ПІД ЦЕЮ ТЕМОЮ - ОЛЕГ РОМАНОВИЧ/ВІКТОР МИКОЛАЙОВИЧ/ВЛАДИСЛАВ ВЕРКУТ

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
6. Дата походження: 30.08.2023

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Шановний гравець, поспілкувавшись з слідкуючою адміністрацією, послухавши їх думки щодо вашого спілкування, спроб зливу складу, та загалом вашої поведінки хочу наголосити Вам, щоб Ви більш, коректно відносились до людей/гравців/адміністраторів та будь-кого, і до Вас буде те саме відношення. Щодо ваших пробачень, загалом дуже добре що Ви вмієте бачити свої помилки. Тому, Вам знову буде дозволятись пробувати себе у ролі заступника лідеру. Сподіваюсь на Вашу чесніть та щирість.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі