Відмовлено Приписали того що не робив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Сергій Новік
  2. Особистий нікнейм:Артем Армані
  3. Суть скарги: Адмін заблокував за злив особового складу приписуючи мені ту людину на яку я не кидав жб а саме Кевін теслюк. А також дуже прошу помʼякшення так як я не знав що це рахується злив особового складу розумію що це не звільняє мене від відповідальності але прошу помʼякшення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази
  5. Дата походження:14.1.24

Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
Кстати мені теж приписав людина таку як Євген Антонюк хоча я на нього не подавав жалобу Тут
тому прошу з ним поговорити та я незнав що за це рахується злив особового складу і прошу вас пом'якшити покарання,та я трішки не можу зрозуміти чому я подав жб на нескольких лідерів та мені за це видали покарання хоча в чому це злив я це не розумію ну якщо це так рахується то я не знав,будьласка пом'якшіть покарання будьласка

Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
Кстати мені теж приписав людина таку як Євген Антонюк хоча я на нього не подавав жалобу Тут
тому прошу з ним поговорити та я незнав що за це рахується злив особового складу і прошу вас пом'якшити покарання,та я трішки не можу зрозуміти чому я подав жб на нескольких лідерів та мені за це видали покарання хоча в чому це злив я це не розумію ну якщо це так рахується то я не знав,будьласка пом'якшіть покарання будьласка
І чому новік на мою скаргу приписав посилання іншої людини та сказав що це я все писав

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Сергій Новік
  2. Особистий нікнейм:Артем Армані
  3. Суть скарги: Адмін заблокував за злив особового складу приписуючи мені ту людину на яку я не кидав жб а саме Кевін теслюк. А також дуже прошу помʼякшення так як я не знав що це рахується злив особового складу розумію що це не звільняє мене від відповідальності але прошу помʼякшення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази
  5. Дата походження:14.1.24
Виж розумієте що так можна за злив будь кого сказати наприклад кинув жалобу на адміністратора ну на декілька так що злив особового складу адміністрації або злив особового складу гравців чи злив особового складу кланів тощо ну я гадаю ви зрозуміли мою мисль

Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
Виж розумієте що так можна за злив будь кого сказати наприклад кинув жалобу на адміністратора ну на декілька так що злив особового складу адміністрації або злив особового складу гравців чи злив особового складу кланів тощо ну я гадаю ви зрозуміли мою мисль
Підтримую та пропоную щоб вирішити це все то я б хотів зайти з паном га зга та новіком зайти в гс

Денис Нікіфоренко

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
184
Бали
103
Артем Наезжалий та Владислав Наезжалий неодноразово порушували правила сервера, надмірно вживали дії задля зливу лідерів державних організацій.
Попрошу шановне панство яке стоїть на посадах адміністрації звернути увагу на даних гравців.Дякую!

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
Вітаю! Скаргу ви на мене подавали! Тим паче на своєму ж відео провокували мене на порушення клікабельно

Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
380
Реакції
187
Бали
43
Вітаю, винесу своє доповнення до скарги: Хочу зауважити, що ви разом із Владиславом Неєзжалим ходите по фракціям та провокуєте лідерів, внаслідок чого подаєте скарги, де типу ви "повинні" бути праві, за 1 із ваших скарг був знятий Денис Нікіфоренко з поста лідера Міської Ради м. Дніпра, не вважаю що він просто так приїхав та почав вас ДМити, також, якщо у вас було бажання бути у фракції МОЗ, ви б не подавали скаргу на лідера МОЗ, а мовчки нікому не казали, натомість подали скаргу, щоб лідер отримав покарання, що вже є фактом спроби зливу, і хочу доповнити, що ви не так давно були винесені із ЧСП за амністією, після використання читів, натомість щоб зробити позитивний вклад в проект, ви ходите та заважаєте лідерам працювати!

Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
Вітаю, винесу своє доповнення до скарги: Хочу зауважити, що ви разом із Владиславом Неєзжалим ходите по фракціям та провокуєте лідерів, внаслідок чого подаєте скарги, де типу ви "повинні" бути праві, за 1 із ваших скарг був знятий Денис Нікіфоренко з поста лідера Міської Ради м. Дніпра, не вважаю що він просто так приїхав та почав вас ДМити, також, якщо у вас було бажання бути у фракції МОЗ, ви б не подавали скаргу на лідера МОЗ, а мовчки нікому не казали, натомість подали скаргу, щоб лідер отримав покарання, що вже є фактом спроби зливу, і хочу доповнити, що ви не так давно були винесені із ЧСП за амністією, після використання читів, натомість щоб зробити позитивний вклад в проект, ви ходите та заважаєте лідерам працювати!
А помоему ви просто не дуже комунікабельна людина така як і ваші лідери та чим ми їх провокуємо,може ми і провокували але вони не повинні піддаватися провокаціям тоді що це за лідери такі

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
Ну по переше те що ви гадаєте шо Денис Нікіфоренко не просто так але це просто ваша догадка яка не основана не на якій базі доказів же ніяких немає а також де наприклад може бути провокація в тому що прийняли без кд там навряд якась провокація на це повліяла

Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
А помоему ви просто не дуже комунікабельна людина така як і ваші лідери та чим ми їх провокуємо,може ми і провокували але вони не повинні піддаватися провокаціям тоді що це за лідери такі
фактично можна назвати скарги на гравців злив особового складу гравців так що це кожну людину блокувати???

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Адміністратор видав покарання вірно.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі