Зачинено Проблема з весіллям

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максимка Тейлор ♡

Дуже шановний гравець UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
144
Реакції
75
Бали
33
Вік
19
  1. Нікнейм адміністратора: ЗГА та вище
  2. Особистий нікнейм: Максимка Тейлор (2133) та Дашуля Тейлор (21838)
  3. Суть скарги: Вітаю шановна Адміністрація. Сьогодні ввечері, я придбав весільний пакет щоб одружитись за 750.00 грн. (віртальних). Після того як пройшла анімація ставання на коліно, потрібно було поїхати до церкви в Київ щоб завершити процесс весілля. Після того як ми прибули ми прослухали те, що сказав батюшка та мені запропонували "чи я згоден одружитись". Не встигнувши натиснути підтвердити, знизу написалось що я відмовився. Але я нічого не натискав та мій партнер також.
    Прошу розглянути цю проблему та, якщо можливо виплатити компенсацію. Так як на низьких рівнях дуже тяжко заробити навіть 750.000 грн, і тому трошки обідно. З доказів у мене є тільки скріншоти анімації пропозиції на коліні, є скріншот того що мені видався скін для весілля та в додатку ДІЯ, що я був у батюшки. Також додаткові докази ви можете переглянути по логам. Дякую за швидке реагування.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 16.11.2024 о 21.22 (по Європейському часі, наразі я в Франції) по українському в 22.22

Максимка Тейлор ♡

Дуже шановний гравець UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
144
Реакції
75
Бали
33
Вік
19
При вирішенні проблеми, якщо це можливо, прошу виплатити компенсацію у розімірі 750.000 грн, за весільний пакет.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Зверніться зі своєю проблемою до цього - розділу.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі