Максимка Тейлор ♡
Дуже шановний гравець UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 11 Бер 2023
- Дописи
- 144
- Реакції
- 75
- Бали
- 33
- Вік
- 19
- Нікнейм адміністратора: ЗГА та вище
- Особистий нікнейм: Максимка Тейлор (2133) та Дашуля Тейлор (21838)
- Суть скарги: Вітаю шановна Адміністрація. Сьогодні ввечері, я придбав весільний пакет щоб одружитись за 750.00 грн. (віртальних). Після того як пройшла анімація ставання на коліно, потрібно було поїхати до церкви в Київ щоб завершити процесс весілля. Після того як ми прибули ми прослухали те, що сказав батюшка та мені запропонували "чи я згоден одружитись". Не встигнувши натиснути підтвердити, знизу написалось що я відмовився. Але я нічого не натискав та мій партнер також.
Прошу розглянути цю проблему та, якщо можливо виплатити компенсацію. Так як на низьких рівнях дуже тяжко заробити навіть 750.000 грн, і тому трошки обідно. З доказів у мене є тільки скріншоти анімації пропозиції на коліні, є скріншот того що мені видався скін для весілля та в додатку ДІЯ, що я був у батюшки. Також додаткові докази ви можете переглянути по логам. Дякую за швидке реагування. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 16.11.2024 о 21.22 (по Європейському часі, наразі я в Франції) по українському в 22.22