В очікуванні Проблеми з використанням транспорту між подружжям

Соломія Капрізон

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
49
Реакції
125
Бали
38
Я придбала квартиру високого класу в Дніпрі (така сама ситуація і в Києві), очікуючи повного функціоналу та зручностей. Але зіткнулася з проблемою: я не можу ховати машини мого ігрового чоловіка в гараж цієї квартири, хоча логічно, що доступ мав би бути спільним.

Ситуація ще більше ускладнюється тим, що одна мітка працює, а інша — ні. Виходить я можу заспавнити авто, але не можу його заховати. Це створює значні незручності, особливо коли потрібно швидко сховати машину та пересісти на інший транспорт.

Крім того, виникає ще одна серйозна проблема: заспавнене авто мого чоловіка неможливо ні заховати у гараж через мітку, ні евакуювати за гроші. Також я не можу його закривати чи відкривати. Через це постійно доводиться викликати адміністратора, стояти й довго пояснювати ситуацію, доводити, що ми дійсно одружені, щоб машину відкрили. Це створює непотрібні труднощі й затягує ігровий процес.

З точки зору РП-логіки все повинно працювати інакше: чоловік передає дружині ключі від авто, і вона отримує повний доступ до його машини.

Прошу розробників звернути увагу на цю ситуацію та виправити її. Спільне житло повинне мати повноцінний функціонал та стабільний гараж. Спільний доступ до транспорту, можливість евакуації та відкривання/закривання автомобіля відповідно до РП-логіки.

Вкладення

• IMG_5487.jpeg
    IMG_5487.jpeg
    231.7 Кб · Перегляди: 67

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі