Зачинено Проблеми з грою // для Cтаршої Адмінстрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Верналов

Шановний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
101
Реакції
36
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Денис Верналов (58341)
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Проблеми з грою, проблема заключается в лагах, Така помилка була тільки 1 раз вона була десь пів року тому звертався до тех підтримки вони с чимось допомогали але не помню як саме допомогли, Проблема в тому-що коли я заходжу до гри на любий сервер в мене дуже лагає, взагалі в мене Хороший ПК та при грі він не лагає, раніше він не лагав тобто я спокійно грав і все, На наступний день я заходжу до гри та в мене починаются ці лаги, я почав звертатися до Тех.Підтримки в Телеграмі, Вони намагались допомогти всякими способами але так не допомогли (Тікети При потребі: #314136, #314154, #314121),Тех підтримка казала що це може бути проблема в модах гри, Все дойшло до того що більше вони сказали немає способів як вирішити це сказали просто очікувати рестарт та може все запрацює, сьогодні вже після рестарту заходжу снова в гру та знова лаги, при потребі можу надати відеодоказ лагів, в F8 В мене пише якась помилка доказ прікріпив знизу, Прошу якось допомогти тому що ця проблема вже другий день та не можу нормально іза неї грати, При Додатковий Питаннях до мене прошу залишити ТГ або ДС.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ТУТ
5. Дата порушення: з 20.04.2026

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,725
Реакції
548
Бали
253
Вітаю, оскільки я є оператором технічної підтримки - відпишіть мені в особисті повідомлення в телеграм для надання допомоги - @M_Solidniy

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі