Розглянуто Провакація на образу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
30
Реакції
9
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Слава Марик
  2. Особистий нікнейм: Тьома Фасбер
  3. Суть скарги: Все почалось з того що я з другом робили гонку, після чого до нас підїхала людина яка не знаходиться ні в якій держ. та неоф. організації, та врізалась в нас після чого мій друг сказав йому не заважати нам, а особа взяла і розтріляла мого друга після чого я викликав адміністратора Захара Іскру. Коли він убив мого друга він казав що мій друг син собаки і я також, на той час коли прийшов адміністратор Захар Іскра особа уїхала з місця вбивства. Я поїхав до лікарню щоб забрати мого друга і по дорозі в мене закінчились рем-комплекти, та я побіг то заправки по дорозі ця особа мене зустріла та почала гавкати у войс чат з метою ображання моєї мами та мами мого друга потім з моєї сторони вирвались нецензурні слова в його сторону та в сторону його батьків. В той час за його репортом пройшло два адміністратори а саме Слава Марик та Захар Іскра які наблюдали за цією ситуацією і можливо на їх фрапс попали дії які я описав до цього. І не розібравшись з повною ситуацією мене віправили в бан а ту особу відпустили без ніякого покарання. Прошу скоротити термін мого покарання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 07.01.2024 13:31:56

Останнє редагування:

Игорь Критан

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Гру 2023
Дописи
180
Реакції
93
Бали
33
а думаю що гравцю Тьома Фасбер треба було видати менший срок покарання

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Термін блокування було зменшено до 7 днів.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі