Тьома Фасбер
Козак
- Реєстрування
- 2 Сер 2023
- Дописи
- 30
- Реакції
- 9
- Бали
- 8
- Нікнейм адміністратора: Слава Марик
- Особистий нікнейм: Тьома Фасбер
- Суть скарги: Все почалось з того що я з другом робили гонку, після чого до нас підїхала людина яка не знаходиться ні в якій держ. та неоф. організації, та врізалась в нас після чого мій друг сказав йому не заважати нам, а особа взяла і розтріляла мого друга після чого я викликав адміністратора Захара Іскру. Коли він убив мого друга він казав що мій друг син собаки і я також, на той час коли прийшов адміністратор Захар Іскра особа уїхала з місця вбивства. Я поїхав до лікарню щоб забрати мого друга і по дорозі в мене закінчились рем-комплекти, та я побіг то заправки по дорозі ця особа мене зустріла та почала гавкати у войс чат з метою ображання моєї мами та мами мого друга потім з моєї сторони вирвались нецензурні слова в його сторону та в сторону його батьків. В той час за його репортом пройшло два адміністратори а саме Слава Марик та Захар Іскра які наблюдали за цією ситуацією і можливо на їх фрапс попали дії які я описав до цього. І не розібравшись з повною ситуацією мене віправили в бан а ту особу відпустили без ніякого покарання. Прошу скоротити термін мого покарання
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 07.01.2024 13:31:56
Останнє редагування: