Відмовлено Проведення обзвону на З-Л НПУ К | Для власника \ керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джефрі Холмс

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
384
Реакції
75
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Джефрі Холмс
  3. Суть скарги: Вітаю. Надалі по тексту будуть згадані невідомі мені сайти і нікнейми адміністратора, проте, у зв'язку з тим що скарга стосується обзвону, вся ця інформація може бути уточнена шляхом запиту у слідкуючої адміністрації відповідного фрапсу.
    Сьогодні (09.08) проходив обзвон на керівні посади НПУ-К (9, 10 і 11 ранги). Я був одним з кандидатів на посаду заступника. Обзвон проводився два рази - о 13:00 і 18:00, щоб всі кандидати встигли його пройти. Я проходив о 18:00. На самому початку обзвону, після того як мене попросили представитися, включити демонстрацію екрану і відкрити гру "Динозаврик" один з перевіряючих адміністраторів (хлопець, але нікнейм не згадаю) сказав мені відкрити додаткову вкладку в браузері і ввести назву незнайомого мені сайту (на жаль, назву сайту я також не пам'ятаю). На сторінці результатів браузеру назва сайту була російською мовою, на що я одразу звернув увагу адміністраторів, які проводили обзвон. Я сказав що не маю бажання переходити на сайти, які хоч якимось чином пов'язані з країною-агресором, проте той же адміністратор-хлопець запевнив, що сайт ніяким чином не пов'язаний з вказаною країною. Я перейшов на сайт і мені відкрилося вікно входу, на якому єдиним можливим варіантом авторизації через сторонні сервіси був вхід через російський "вк". Можливості увійти через гугл аккаунт чи будь-які інші звичні сервіси не було. Тільки "вк" або вказавши від руки електронну пошту. На моє зауваження, що сайт без жодних сумнівів пов'язаний з країною-терористом, все той же адміністратор почав тиснути і казати мені ввести логін і пароль. Я відмовився, на що цей же адміністратор продовжив тиск і сказати все таки ввести дані. Після декількох моїх відмов і тиску з боку адміністратора я перейшов на сайт сервісу тимчасової пошти, бо не хотів користуватися справжньою, ввів у поле входу її і видуманий на ходу пароль (все це відбувалося з демонстрацією екрану, тому адміністрація всі зазначені дії бачила). Мені видало повідомлення, що я не зареєстрований, але адміністратор сказав, що реєструватися не обов'язково і достатньо було просто ввести будь-які дані і натиснути клавішу входу. Жодних пояснень щодо причин користування вказаним сайтом адміністратор не надавав. Вже після вказаних дій почався повноцінний обзвон.
    Таким чином, у мене є обгрунтована підозра, що дані мого ПК були відправлені на вказаний сумнівний сайт під час невдалої спроби увійти до неіснуючого аккаунту за дуже наполегливою вимогою адміністратора. Після обзвону я дізнався у інших кандидатів, чи була у них схожа ситуація. Двоє з них сказали, що нічого, окрім звичної гри в "дракончика" не було. Ще один не зміг згадати через сильні хвилювання під час обзвону.

Прошу дати пояснення щодо наступних питань: 1) Яким саме сайтом мене змушували користуватися під час обзвону і чому цей сайт прямо використовує сервіси країни-агресора як єдині можливі для авторизації? 2) Чому і з якою метою адмінстратор змушував вводити дані на сторонній сайт? 3) Чи пов'язаний цей сайт з проектом Юкрейн-ГТА? 4) Чи є загроза, що даний сайт міг отримати доступ до будь-яких даних, які зберігаються на моєму ПК і якщо така загроза є, то як мені її мінімізуати? 5) Чому адміністрація проекту Юкрейн-ГТА змушує кандидатів на ігрові посади користуватися сервісами, прямо пов'язаними з країною-агресором? 6) Чому адміністратор не пояснював своїх вимог і навіть після декількох відмов все одно змушував користуватися цим сайтом?
    Також прошу покарати згаданого адміністратора, у разі порушення ним правил проведення обзвону.

Додатково: я не оскаржую рішення слідкуючих про те, що мені відмовили у посаді заступника лідера і не скаржуся на непрофесіоналізм кандадата, якого схвалили на дану посаду. Скарга стосується виключно згаданого вище сайту і дій адміністрації під час обзвону.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 09.08

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі