Розглянуто Провокація від полковників СБУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Татаренко.

Генерал СБУ м.Дніпра у відставці
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
42
Реакції
43
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: ID:51817, ID: 143691, ID: 165516
  2. Особистий нікнейм: Макс Татаренко
  3. Суть скарги: До ГУ СБУ Д підїхали керівництво СБУ К на ОТЗ без форми та зупинилися перед головним управлінням. Потім почали провакувати нас на порушення РП, статуту та правил проекту.Я дав їм 5хв. на покидання даної території.Потім приїхав їх співробітник спочатку почав неправельно відігрувати РП а потім навмисно збив працівника поліції та крикнув:"Відккат". і відкатив свою репліку тим самим спробував перетягнути РП в свою сторону. Після чого мій напарник затримав його то почав проводити процесуальні дії. В цей момент я підійшов до людей які знаходилися в авто та сказав що їх час вийшов і вони перепаркувалися не далеко від ГУ СБУ Д.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази
    тайм коди: Початок сетуації- 00:07, 01:42- попередження що в громадян є 5хв, 04:45_ приїхав їх співробітник, 05:51_ неправельні відігровки, 06:47- Навмисне збиття поліцейського,07:10_ спроба перетягу РП в свою сторону,12:13- погроза, 12:46-продовження провокації
  5. Дата походження:28.05.2024

Останнє редагування модератором:

Макс Татаренко.

Генерал СБУ м.Дніпра у відставці
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
42
Реакції
43
Бали
33
Згіно правил серверу а саме розділу 7 пункту 7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.

Надія Волинська

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
844
Реакції
366
Бали
68
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Кіріл Філіпенко отримає попередження+ jail 60 Провокації,
Гравець 165516 отримує покарання за Flood.
Розглянуто!​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі