Олексій Ткаченко
L Dark-Angels
- Реєстрування
- 28 Тра 2023
- Дописи
- 79
- Реакції
- 14
- Бали
- 31
1. Нікнейм гравця: Зейн Грозний
2. Особистий нікнейм: Олексій Ткаченко
3. Клан порушника: Shadof-Mafia
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Dark-Angels
5. Суть скарги:
Ситуація склалась наступним образом :
Я кинув війну вчора о 14:20 клану shadof - mafia . О 15:40 виїхав з центрального ринку , 2 кланівця з вищевказаного клану почали мене переслідувати . Біля СТО сталась наступна подія . Мені протаранили автомобіль , я вийшов з автомобілю розстріляв один з їх автомобілів . Після чого один з фігурантів вибіг з автомобілю і побіг в мою сторону . Після чого я вже відкрив вогонь на ураження 2-й фігурант обʼїхав з заду та за дбшив мене .
Я вважаю це була провокація .
Вогонь на ураження був відкритий не з міркувань війни , а з міркувань ДБ та переслідування [ Як ви можете бачити на відео доказі , спочатку відкритий вогонь був тільки по автомобілю , після дб від його соклану , та після того як він ппочав бігти на мене я вже відкрив вогонь по гравцям]
6. Докази (скриншот/відео):
. , скарга гравця >
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-dm-car-От-лидера-клана.272567/
7. Дата порушення:
2. Особистий нікнейм: Олексій Ткаченко
3. Клан порушника: Shadof-Mafia
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Dark-Angels
5. Суть скарги:
Ситуація склалась наступним образом :
Я кинув війну вчора о 14:20 клану shadof - mafia . О 15:40 виїхав з центрального ринку , 2 кланівця з вищевказаного клану почали мене переслідувати . Біля СТО сталась наступна подія . Мені протаранили автомобіль , я вийшов з автомобілю розстріляв один з їх автомобілів . Після чого один з фігурантів вибіг з автомобілю і побіг в мою сторону . Після чого я вже відкрив вогонь на ураження 2-й фігурант обʼїхав з заду та за дбшив мене .
Я вважаю це була провокація .
Вогонь на ураження був відкритий не з міркувань війни , а з міркувань ДБ та переслідування [ Як ви можете бачити на відео доказі , спочатку відкритий вогонь був тільки по автомобілю , після дб від його соклану , та після того як він ппочав бігти на мене я вже відкрив вогонь по гравцям]
6. Докази (скриншот/відео):
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-dm-car-От-лидера-клана.272567/
7. Дата порушення:
Останнє редагування: