Зачинено Провокація//DB//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Алоким

Активний
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
102
Реакції
41
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Андрій Джексон , Коля Вілкінсон 6775206 Олександр Лимонов , Вікінг Укроп
2. Особистий нікнейм: Микола Алоким
3. Клан порушника: KHARKIV ,Altre
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: 19WBC27
5. Суть скарги: Дані особи підїхали на Картель і почали нас провокувати я попросив пару раз покинути територію вони навіть послали _"_ Дальше вони спеціально збили мого соклана і ми почали стріляти тому що зарахували це як напад на Картель ! Потім після того як мене вбили вони пішли на гору і почали по нам стріляти . Прошу зробити правельні висновки тому що у них були провкації і вони не виконали те що я їм сказав це (( Покинути КАРТЕЛЬ ) і https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Микола-Алоким-Сергій-Яцишин-дм-зз.110251/
6. Докази (скріншот/відео) :
2

Вкладення

• Харків.png
    Харків.png
    1.9 Mб · Перегляди: 60

Андрій Джексон

Активний
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
376
Реакції
550
Бали
113
Доброго дня в мене повний відео запис є цього моменту і моменту в горах де ці особи зробили дм коло своїх воріт і далі коли пройшла від них перестрілка зробили рк вийшовши з воріт і побігли за нами в нас стріляти це рахується порушення правил серверу від старшого складу а іменно від Миколи Алоким на моїй скарзі було чфтко видно яке його ставлення до інших гравців на сервері і поведінка і яка сама людина яка максимально нехоче получити покарання за свій вчинок

Андрій Джексон

Активний
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
376
Реакції
550
Бали
113
При цій ситуації від мене навіть небуло випущено пулі і я в гори відбіг де мене наздогнали і вбили тому це скарга аргументується сам заявник хоче скинути вину з себе на людей які просто були їздили тому дивіться хто перший стріляв і робіть висновки порушення дм в зз він модератора Миколи Алокима було чітко видно хоча як старший в клані має бути стриманим і вирішувати проблеми ане створювати їх

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі