Розглянуто Прозьба переглянути ЗГА скаргу на лідера НПУ Д (тільки ЗГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Мусангович

Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
138
Реакції
208
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Юрій Кротов
  2. Особистий нікнейм:Кіріл Мусангович
  3. Суть скарги: Вітаю вас шановні ЗГА/ГС/ЗГС Держ, хочу поскаржитися на генерала НПУ Д: так як я вчора, після того як провів тренуваня бійцям, поїхав додому щоб сплатити за квартиру (прийшло повідомлення) бо піде державі. Я поїхав сплачувать, поки сплачував отримав догану. Рацію я не бачив так як сплачуєш за квартиру не видно чат. Через карту я це зробити не міг бо грошей немає - все на депозиті тому налічними. Я отримав догану за прогул робочої змііни, при цьому генерал не запитав причини в Телеграмі, но генерал каже що це не рп прорама, то тоді код 5 на підвищеня теж не обов'язково там писати. Я думаю, що якщо група є, то мабуть нада запитати чому не назміні, а не в рацію і догана. І ще, коли я скинув відео докази про порушення (3-тя глава стройового статуту майже вся порушена + Загальний статут МВСУ) працівників НПУ Д, то він сказав що вони новачки і їм потрібні лекції, це при цьому що на фрапсі було видно, що вони це робили після цієї лекції якраз на цю тему. І таких лекцій було багато. І як на Вашу думку 8 ранг та 5 ранг (перевелися з СБУ) - це новачки. Я б ще зрозумів щоб це було 1-е звання, і то вони хочаб повинні були прочитати статути та правила (1.3 - Загального статуту МВСУ говорить що не знання не звільняє від відповідальності). Якщо потрібна відеофіксація я можу додати.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази про Догану
  5. Дата походження: 20:08:2024
  6. Так як мене Генерал Юрій Кротов звільнив мене по неприязні втрата довіри, то прошу мене відновити уфракцію і звані
  7. З Повагою Кіріл Мусангович

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Мала розмову з генералом НПУ Д,переглянула доказову базу та можу прийти до висновку що вас звільнили на законних підставах.

У вас до цього були розмови щодо ваших порушень,про які ви згодились та пообіцяли що більше робити так не будете,хоча переглядаючи той факт що то були грубі порушення-саме для вашого рангу,ви не були покарані,а вам зробили зауваження.

Стосовно догани, яка була виписана за відсутність на робочому місці, варто зазначити, що зв'язок між працівниками під час виконання службових обов'язків, навіть у неробочий час, має бути налагоджений належним чином. Це дозволяє уникнути непорозумінь, які можуть виникнути внаслідок відсутності комунікації. Хоча особисті обставини інколи не дозволяють своєчасно повідомити про відсутність, я хотіла би нагадати про важливість інформування керівництва завчасно через будь-який доступний канал зв'язку. Так як це була ваша проблема-що ви не перебуваєте на робочому місці.
Це допоможе уникнути непорозумінь і конфліктів у майбутньому.

Що стосується зауважень щодо роботи співробітників, на яких ви надали відео докази-необхідно зазначити, що, згідно з правилами, нові працівники можуть потребувати додаткового навчання, і це враховується при оцінці їхніх дій. Незважаючи на їхній ранг, адаптація до нових умов і правил може зайняти деякий час. Тому, якщо були допущені помилки, які не є критичними, основна увага приділяється навчальним заходам, що допоможе запобігти їх повторенню в майбутньому.

П.Кротов звільнив вас,бо наразі не має до вас довіри як до працівника старшого рангу,що є його правом,так як він керує даною фракцією!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі