Прокуратура I Заява на посаду Прокурора

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,128
Реакції
565
Бали
409
prokuror.png

Заява на посаду Прокурора

Вимоги до кандидата:
  • Наявність Discord та Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
  • Вік кандидата 15+ років (можливі винятки за обґрунтуванням);
  • Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище (українською мовою);
  • Можливість приділяти грі не менше 3 годин на день;
  • Бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми.
Примітка: Заявки подаються тільки цивільними особами. Працівники державних структур не допускаються через конфлікт інтересів та забезпечення незалежності прокуратури. Не підтвердження вимог — автоматична відмова.[/I]

Форма подання заяви:
Генеральному прокурору Західної України
ЗАЯВА НА ПОСАДУ ПРОКУРОРА
1. Ваш ігровий NickName: «Ім'я_Прізвище»;
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? «Так/Ні (якщо Ні — обґрунтувати)»;
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? «Так/Ні (детально описати, якщо Так)»;
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: «вказати»;
5. Ваш тег в Telegram: «@тег»;
6. Ваш логін в Discord: «логін#0000»;
7. Ваш справжній вік: «вказати»;
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: «конкретні пропозиції щодо роботи прокуратури»;
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? «обґрунтований опис (знання, навички, мотивація)».

Підтверджую статус цивільної особи, достовірність даних та відповідність усім вимогам. Готовий до співбесіди та перевірки.

Дата: хх.хх.2025
Підпис:
_______

Сергій Копито

Прокурор | Західна Україна
Реєстрування
3 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
2
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName: Сергій Копито;
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? Так;
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Ні ;
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дорошенко Андрій;
5. Ваш тег в Telegram: @evilarthas12;
6. Ваш логін в Discord: s1mplespravzniy;
7. Ваш справжній вік: 16;
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: Контроль за дотриманням процесуальних норм, оперативний розгляд скарг від цивільних;
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? Я маю високий рівень мотивації розвиватись в юридичній сфері сервера та бажання підтримувати законність серед державних структур. Базово володію законодавчою базою (яку далі активно підтягую) і також розумію положення про адвокатуру що допоможе ефективно взаємодіяти зі стороною захисту під час проведення процесуальних дій.Готовий швидко навчатися відповідально ставитись до виконання обов'язків та зберігати спокій у конфліктних ситуаціях.

Підтверджую статус цивільної особи, достовірність даних та відповідність усім вимогам. Готовий до співбесіди та перевірки.

Дата: 28.08.2026
Підпис:
Копито

Рома Ландяк

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2026
Дописи
2
Реакції
2
Бали
5
1. Ваш ігровий NickName: «Ім'я_Прізвище»; Рома Ландяк
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? «Так/Ні (якщо Ні — обґрунтувати)»; Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? «Так/Ні (детально описати, якщо Так)»; на цьому проекті на жаль ні
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: «вказати»; Микола Ландяк
5. Ваш тег в Telegram: «@тег»; @Mykola_Landyak
6. Ваш логін в Discord: @roma_ark. «логін#0000»;
7. Ваш справжній вік: «вказати»; 15
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: «конкретні пропозиції щодо роботи прокуратури»; поки що ні
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? «обґрунтований опис (знання, навички, мотивація)».: я адекватно розумний хочу спробувати себе в прокурору

Кирило Романюк

Поважний гравець
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
271
Реакції
177
Бали
458

1. Ваш ігровий NickName: Сергій Копито;
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? Так;
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Ні ;
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дорошенко Андрій;
5. Ваш тег в Telegram: @evilarthas12;
6. Ваш логін в Discord: s1mplespravzniy;
7. Ваш справжній вік: 16;
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: Контроль за дотриманням процесуальних норм, оперативний розгляд скарг від цивільних;
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? Я маю високий рівень мотивації розвиватись в юридичній сфері сервера та бажання підтримувати законність серед державних структур. Базово володію законодавчою базою (яку далі активно підтягую) і також розумію положення про адвокатуру що допоможе ефективно взаємодіяти зі стороною захисту під час проведення процесуальних дій.Готовий швидко навчатися відповідально ставитись до виконання обов'язків та зберігати спокій у конфліктних ситуаціях.

Дата: 28.08.2026
Підпис:
Копито
Вітаю, розглянувши вашу заяву виношу рішення:
Схвалено!

Дату та час співбесіди буде повідомлено окремо, очікуйте зворотнього зв'язку.

Кирило Романюк

Поважний гравець
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
271
Реакції
177
Бали
458
1. Ваш ігровий NickName: «Ім'я_Прізвище»; Рома Ландяк
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? «Так/Ні (якщо Ні — обґрунтувати)»; Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? «Так/Ні (детально описати, якщо Так)»; на цьому проекті на жаль ні
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: «вказати»; Микола Ландяк
5. Ваш тег в Telegram: «@тег»; @Mykola_Landyak
6. Ваш логін в Discord: @roma_ark. «логін#0000»;
7. Ваш справжній вік: «вказати»; 15
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: «конкретні пропозиції щодо роботи прокуратури»; поки що ні
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? «обґрунтований опис (знання, навички, мотивація)».: я адекватно розумний хочу спробувати себе в прокурору

Вітаю, розглянувши вашу заяву виношу рішення:
Схвалено!

Дату та час співбесіди буде повідомлено окремо, очікуйте зворотнього зв'язку.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі