Зачинено Промокод Бан, прошу вибачення, готовий відсидіти годину,дві

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

GADIM

Козак
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
46
Реакції
13
Бали
8
Добрий вечір. Дуже прошу розгляньте та допоможіть! Мого друга забанали тому, що вчора його молодший брат зловживав багом з промокодом та Івана Юрченко забанили він пішов на зміну нічну у ГБР коли це трапилось. Можете повернути йому аккаунт можете без майна та рівня. Там крім нього ні з ким грати мені. Це не його вина розробники чому не услідили цей момент? давайте підемо на зустріч один одному будь-ласка. У друга світло буде о 9ій годині 30 пів години зробіть щось дуже прошу вас.

Каразеев Владислав

Новий гравець
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
5
Реакції
0
Бали
3
Добрий вечір. Дуже прошу розгляньте та допоможіть! Мого друга забанали тому, що вчора його молодший брат зловживав багом з промокодом та Івана Юрченко забанили він пішов на зміну нічну у ГБР коли це трапилось. Можете повернути йому аккаунт можете без майна та рівня. Там крім нього ні з ким грати мені. Це не його вина розробники чому не услідили цей момент? давайте підемо на зустріч один одному будь-ласка. У друга світло буде о 9ій годині 30 пів години зробіть щось дуже прошу вас.
Ник друга напиши хотяб и пусть лучше он напишет больше шансов будет что разбанят

GADIM

Козак
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
46
Реакції
13
Бали
8
Іван Юрченко це і є нік! зараз напише, дякую.

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

Скарга складена не за формою.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі