Розглянуто Пропозиція | "Законопроєкт" | Виключно для ГС Держ / (З-)ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Ковальский

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Добрий день, шановна адміністрація. Мене звати Андрій Ковальский, це є нікнейм і ігрового акаунту.
Оскільки це пропозиція, а не скарга, я дозволю собі висловитися у більш довільній формі.
Почну із того, що мені дуже подобається цей проєкт, "Ukraine GTA", у тому числі MTA.
І вважаю перший сервер, з найбільшим активом - обличчям ігрового моду, тому і вимоги повинні бути відповідні.
Розглянемо таку ситуацію:
До всього переліченого про сервер, можна додати ще унікальну, єдину у своєму роді фракцію із виключною механікою - спілкуватися із усім сервером у режимі онлайн, ЗМІ. Заступник лідера такої фракції, якщо брати по РП, має один із найбільших впливів у країні, оскільки може керувати масами та світосприйняттям людей, принаймні задавати такий курс. Дозволяє собі, і йому дозволяють його керівники (лідер, спостерігачі) писати неграмотно.
Якщо поєднати ЗМІ та неграмотність, то виходить абсолютний абсурд, гадаю Ви зі мною погодитись.
Моя пропозиція заключається ось у чому:
Додати обов'язку перевірку та контроль на грамотність будь-яку людину, яка буде мати право керувати людьми.
Під цим терміном я маю на увазі:
1. Усі лідери фракцій.
2. Заступники.
3. Голови підрозділів.
4. Заступники голів підрозділів.
5. Інструктори / лектори.
5-й пункт одразу відстежити складно, оскільки потік інструкторів набагато вищий ніж усе вище перелічене, тому пропоную довірити спостереження за цим на їхніх прямих керівників (3, 4).
Чому вважаю це необхідним?:
Показуючи такий тип мовлення, люди на яких будуть рівнятися морально незрілі діти, їхні підлеглі, демонструють, що "це є норма".
Наразі, діти не вчаться виключно з книжок та подібної літературної мови, обмежити сприйняття інформацій - неможливо, тому пропоную із самого початку показувати що мова - це мистецтво, а нє просто слава, что тут такого, чьо бухтєть-то.
І те саме про мат. Цю думку не буду пояснювати.
Дуже дякую за Вашу увагу, і увагу кожного хто дочитав це допис.
Якщо Ви згодні із моєю думкою, поставте лайк, або прокоментуйте його.
Завчасно прошу не судити мене строго, оскільки я лише новачок і ще не встиг ідеально ознайомитись із правилами спільноти.
Бажаю гарної ночі, вечору, дня, та ранку.

Причина пропозиції: пересилання на імгур.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,672
Реакції
1,290
Бали
253
Вітаю, стосовно грамотності повністю з вами згідний, людина яка заступила на посаду лідера/заступника не повинна допускати лексичних помилок, але також не потрібно забувати, що ми люди і помилки є у всіх. Ідея для написання «Лексичних тестів» - відхиляється, тому що коли гравці займають посади Нач/зам нач. і вище, вони обовʼязково повинні пройти обзвон, під час обзвону задаються базові питання на логіку, якщо людина коректно висловлює свою думку її приймають на цю посаду, тим більш, правильного правопису може навчити як лідер так і заступник, якщо ці помилки допускають вони то в такому випадку вчити буде слідкуюча адміністрація. З заступником лідера ЗМІ буде проведена бесіда, стосовно лексичних помилок.
Дякую за звернення.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,946
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Відповідь була надана вище, дякуєм за звернення буде проведена бесіда

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі