Схвалено Пропозиція "Подарунок давньому гравцю"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
111
Реакції
40
Бали
31
Вітаю,я маю пропозицію яка була б приємна для всіх гравців цього проекту. Суть пропозиції- за кожну відіграну тисячу годин на цьому проекті кожен гравець отримає якийсь кейс наприклад "Автомобільний", або ж щось інше. Це підніме ажіотаж для того щоб кожен грав більше на цьому проекті,зросте онлайн,вплив на економіку буде не великий,тому що мало гравців які відіграли хочаб 1.000 годин на цьому проекті.Якщо ви згодні проголосуйте ось тут
1711460114585.png
та в чаті.

Останнє редагування:
Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Валерія Гарсіа

Шановний гравець
Реєстрування
7 Лис 2023
Дописи
35
Реакції
39
Бали
38
Вітаю,я маю пропозицію яка була б приємна для всіх гравців цього проекту. Суть пропозиції- за кожну відіграну тисячу годин на цьому проекті кожен гравець отримає якийсь кейс наприклад "Автомобільний", або ж щось інше. Це підніме ажіотаж для того щоб кожен грав більше на цьому проекті,зросте онлайн,вплив на економіку буде не великий,тому що мало гравців які відіграли хочаб 1.000 годин на цьому проекті.Якщо ви згодні проголосуйте ось тут Переглянути вкладення 199518 та в чаті.
За!

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Вітаю,я маю пропозицію яка була б приємна для всіх гравців цього проекту. Суть пропозиції- за кожну відіграну тисячу годин на цьому проекті кожен гравець отримає якийсь кейс наприклад "Автомобільний", або ж щось інше. Це підніме ажіотаж для того щоб кожен грав більше на цьому проекті,зросте онлайн,вплив на економіку буде не великий,тому що мало гравців які відіграли хочаб 1.000 годин на цьому проекті.Якщо ви згодні проголосуйте ось тут Переглянути вкладення 199518 та в чаті.
Доброго дня, шановний гравець!
Найближчим часом ми випустимо ваше покращення і гравці зможуть отримувати ексклюзивні нагороди за кількість відіграних годин.
Найприємнішої гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі